26-04-2016, 11:37 PM
فقط بحث گرفتن پذیرش نیست. اگر رتبه دانشگاهی که ازش پذیرش می گیرید بالای هزار باشه و ناشناخته باشه احتمال گرفتن ویزا بسیار پایین خواهد بود. این نوع دانشگاه ها (یا به طور دقیق تر کالج ها) هم عمدتا پولی برای فاند دادن ندارن و همه هزینه ها رو می بایست خودتون پرداخت کنید. همین طور در این رتبه ها به ندرت رشته های مهندسی یا پزشکی و به ویژه در مقطع های بالا پیدا میشه.
(26-04-2016, 06:14 PM)erfan_karimiaan نوشته: ترم يک فوق ليسانس کامپيوتر نرم افزار دانشگاه دولت آباد اصفهان هستم
از همين الان که ترم يک فوق ليسانسم به فکر افتادم تحصيلات دکتري خودم را در آمریکا و ایالت کالیفرنیا بگذرونم برام مهم نيست دانشگاهش فقط ميخوام براي دکتري راحت و بدون دردسر در کالیفرنیا تحصيل کنم
ميدونيد اونجا رشته کامپيوتر براي دکتري داره يا نه و چه مدارکي بايد تا 2 سال ديگه که فوق ليسانسم تمام ميشه اوکي کنم ؟؟ و کدام دانشگاه راحت و سر دو ثانيه پذيرش ميده؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -