27-04-2016, 07:47 AM
(26-04-2016, 11:12 PM)bahar456 نوشته: سلام
ببخشید یه استادی اینو گفته:
I am so sorry for late response. I am currently out of country and have limited access to internet. The formal decision comes from the school, not from me. I should abide the rules of school, and should not post admission decisions by email.حالا میخوام یه جورایی عذرخواهی کنم بابت سوال بیمورد یا اینکه مثلاایمیل من به زحمت انداختتش. و همچنین مثلا بهش بگم خوش بگذره (خارج از کشور) البته به دلیل اینکه خودش یه جورایی حس میکنم friendly صحبت میکنه، (اول ایمیل Hi و آخر ایمیل اسم کوچیکشو میزاره)امنم اجازه دادم از اون حالت فرمال بیرون بیام. اینو نوشتم خوبه به نظرتون؟
Thanks a lot for your response to my both emails. I apologize for the inconvenience, hope you have a good time.Yours faithfullyممنون
سلام
اینکه اول ایمیل بگه hi و آخر ایمیل هم اسم کوچکش رو بگذاره اصلا به معنی friendly بودن نیست... بلکه منحصرا تبعیت از فرهنگ native خودش هست... قریب به اتفاق اساتید در آمریمای شمالی این کار رو می کنند...
"نیازی به عذرخواهی و ایمیل مجدد نیست..."
خصوصا اینکه گفته access محدودی به اینترنت داره و ایمیل مجدد شما با درخواست تلویحی اون مبنی بر correspondence های ضروری در وضعیت فعلی، تطابق نخواهد داشت...
براتون آرزوی موفقیت دارم