27-04-2016, 09:55 AM
(27-04-2016, 01:11 AM)Maryam_71 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید. ممنون از تاپیک عالیتون از اول تا آخرش رو مطالعه کردم. تقریبا مسعله دستم اومد.بیشتر رشته های طراحی و هنر به زبان کره ای ارائه میشه. بنابراین نیاز به مدرک زبان کره ای دارید. ضمناً برای رشته های هنر و مدیریت در مقطع ارشد بورس بسیار محدود است. نمیشه تضمین کرد. مدارک مورد نیاز هم در وب سایت دانشگاه در دسترس است.
من 23 سالمه رشته ی گرافیک خوندم تو هنرستان با معدل بالای 18.5 _ بدون مدرک پیش دانشگاهی. فوق دیپلم گرافیک از دانشکده ی سراسری با معدل بالای 18. کارشناسی گرافیک علمی کاربردی با معدل کل 18. زبان انگلیسیم در حد مبتدی هستش ولی فشرده قراره کار کنم. کره ای هم مبتدیم.
برای گرفتن بورس کامل کامل (پشتوانه ی مالی ندارم) برای Seoul National Uni در رشته ی نقاشی مقطع کارشناسی ارشد و یا هر دانشگاه معتبر دیگه ای توی رشته های نقاشی یا طراحی مد بتونم بورس بشم برای ارشد، شانس برای بورس کامل کامل دارم یا نه؟زمان هم دارم.الان برای ارشد نقاشی سراسری هم اقدام کردم توی ایران و ممکنه تا دکتری به تعویق بیوفته، ولی مصمم که ادامه ی تحصلیمو ارشد یا دکتری رو توی کره ادامه بدم.چه چیزایی میتونه کمک کنه بهم تا بیشتر شانس بورس شدن کاملو داشته باشم. و در صورت گرفتن بورس کامل هزینه ی عادی خودم حدودا چقدر ممکنه بشه?. و این که جز دانشگاه های دولتی ک تعدادشونم خیلی کم بود با شرایط رشته،مدرک من و تاییدیه وزارت علوم ایران، آیا دانشگاه های خصوصی هم ک این شرایطو شامل بشن, بورس کامل میکنن یا نه؟
آیا نیاز به معرفی نامه یا نامه ی تایید من از طرف استادام (توی ایران) هست؟
بازم خیلی ممنون.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public