(29-04-2016, 10:14 AM)طdiamond2016 نوشته: با سلام ، من يكسال از ويزاي اقامت دانمارك مونده و قراردادكاري من اينجا تمام شده تصميم دارم واسه ويزاي توريستي امريكا اپلاي كتم ، من قبلا بيشتر كشورهاي اسيايي و اروپايي رو ديدم.با داشتن نامه كاري از ايران از چه سفارتي بهتره اقدام كتم . درواقع الان هيچ binding tie به اينجا ندارم ايا مي تونم از سفارت يك كشور اروپايي ديگه اقدام كنم.چون ديدم يكنفر چند روز پيش توريستي اومده بود اروپا و از اينجا ويزا اتوريستي واسه امريكا رو گرفت . توي سايت سفارت اينجا هم زده
Third Country Nationals who neither work nor have permanent residence status in Denmark should be aware that it is very difficult to qualify for a nonimmigrant visa because it is hard for them to demonstrate their permanent ties to their home countries. In such cases, the applicants should consider submitting their applications in their home countries or at a U.S. embassy or consulate with the routine responsibility for processing applications from
ممنون از راهنمايي.
درود
دوست عزیز به من پ.خ داده بودید ولی من اینجا جواب میدم. خوب مورد شما واقعا به شانس بستگی داره و اصلا نمیشه گفت چی میشه ولی چون ویزا توریستی هست خوب به تبع احتمال ویزا گرفتن کم هست.
شما قرارداد کارتون در دانمارک تمام شده پس طبق نوشته بهتره از اونجا اقدام نکنید به نظرم چون ریسکی هست.البته میتونید اقدام کنید اگر هزینه براتون مساله ای نیست.
در مورد آلمان من نظری ندارم ولی باز به نظرم مناسب شما نیست چون قطعا افسر میگه این همه کشور چرا اومدی المان؟!
من جای شما باشم چون قرارداد رسمی یا پیشنهاد کار ایران دارین از همون کشورهایی اقدام میکنم که به ایرانیها آشنا هستن مثل آنکارا یا دبی.
این نظر من بود البته و شما میتونید همون دانمارک هم شانستون رو امتحان کنید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.