03-05-2016, 09:25 AM
(02-05-2016, 01:11 PM)Matinking نوشته: سلامسلام
- سرعت چندان بالایی نیست... اگر قصد داشته باشید نهایتا سراغ 1100 هم برید باید کمی سریعتر پیش برید تا هم منابع مورد نظرتون رو پوشش بدید و هم مجال کافی برای تعمیق کلماتی که یادگرفتید داشته باشید...
- زمان بندی به عقبه خودتون و نمره مدنظرتون بستگی داره... ولی در کل اگر نیمی از زمانتون رو سپری کردید، قاعدتا باید حداقل دو هفته آخر رو تماما به TPO ها اختصاص بدید... پس باید مرجع جدید رو خیلی سریع تر پیش ببرید...
- کمبریج کتاب سنگین و در بعضی موارد نسبت به آزمون واقعای تافل غیراستاندارد هست... در ضمن با عقله دلتا بعید هست در اون زمان کم خیلی بهره ای از اون ببرید...
- حالت بهینه پیش بردن همه مهارت به صورت همکام هست...
- باید نوشته هاتون رو اصلاح کنید.. وگرنه پیشرفت نمی کنید و همون ایرادات رو مرتبا تکرار می کنید...
- از TPO ها بعد از اماده سازی اولیه و پیش از آزمون باید بهره ببرید... تحلیل اونها خیلی مهم هست و نهایتا با علم به نمره تون از اونها می تونید با دید درستی از عملکردتون راهی آزمون بشید...
- سنتر ها تفاوت اساسی در نتیجه آزمون شما ایفا نخواهند کرد...
- معمولا 3 یا 4 ماه رودتر حق انتخابتون کاملا باز هست... من بعد seat ها شروع به پر شدن می کنند و ممکن هست به یکباره تاریخ مورد نظرتون پر بشه...
براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه داشتم، اینکه منابعی که نام بردم به نظر شما کفایت می کنه؟ من احتیاج به نمرهی خیلی بالا دارم، چون می خوام برای دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم.
بسیار ممنون