05-05-2016, 09:19 PM
چون من معدلم 15.26.البته مقاله و GRE هم دادم. تو اپلیکیشن فرم دانشگاه فقط یک جا برای مقاله بود و من نتونستم مقاله دومم و آپلود کنم.اما برای دفتر اینتنشنال ایمیل کردم.
مشکل اصلی اینجاست که بدون بورس دکترا خوندن اصلا منطقی نسیت.منم برای بورس سکشن B که مال خود دانشگاه است اپلای کردم.
آیا بررسی بورس توسط خود دپارتمان انجام میشه؟
از دوستان ایرانی که اونجا مدیریت می خونن کسی بورس داره؟
البته یک حسنی داشت که 2 تا رشته می شد اپلای کرد. از دفنر اینترنشنال هم پرسیدم گفتن برای هر دو تا دپارتمان می فرستیم.ولی بدون سوپروایزر امیدی ندارم.با هر کدوم هم مکاتبه کردم فعلا جواب نداده.باز دفتر اینترنشنال دانشگاه می گفت برای اپلای داشتن سوپروایزر الزامی نیست. امیدوارم از این دانشگاههای باشن که دپارتمان خودش سوپروایزر و انتخاب می کنه!
دانشگاه Shanghai Jiao Tong University
رشته اولم :Business Administration
رشته دوم: Public Management
مشکل اصلی اینجاست که بدون بورس دکترا خوندن اصلا منطقی نسیت.منم برای بورس سکشن B که مال خود دانشگاه است اپلای کردم.
آیا بررسی بورس توسط خود دپارتمان انجام میشه؟
از دوستان ایرانی که اونجا مدیریت می خونن کسی بورس داره؟
البته یک حسنی داشت که 2 تا رشته می شد اپلای کرد. از دفنر اینترنشنال هم پرسیدم گفتن برای هر دو تا دپارتمان می فرستیم.ولی بدون سوپروایزر امیدی ندارم.با هر کدوم هم مکاتبه کردم فعلا جواب نداده.باز دفتر اینترنشنال دانشگاه می گفت برای اپلای داشتن سوپروایزر الزامی نیست. امیدوارم از این دانشگاههای باشن که دپارتمان خودش سوپروایزر و انتخاب می کنه!
دانشگاه Shanghai Jiao Tong University
رشته اولم :Business Administration
رشته دوم: Public Management