08-05-2016, 12:50 PM
(02-05-2016, 07:45 PM)ZEYNABR نوشته: سلام
من از دانشگاه State University of New York برای Master پذیرش دارم. برای دکتری اپلای کرده بودم اما چون ظاهرا چند واحد اضافی باید بگذرونم بهم گفتن یکسال باید دوباره مستر بخونم و بعد از اون reapply کنم برای PhD. الان فاند ندارم و تو مکاتبات بهم گفتن که ممکن است اونجا که برم و استادم مشخص بشه بتونم فاند از خود استاد بگیرم.
همسرم به عنوان همراه میخواد بیاد و اونجا اپلای کنه برای دانشگاه. کمی بیشتر از هزینه یکسال رو هم داریم.
سوالم اینه که من کجا وقت بگیرم بهتره؟ برای خودم و همسرم یک وقت بگیرم کافیه؟
من 10 سال سابقه کار غیر مرتبط با رشته ام دارم و البته با همین رزومه پذیرش گرفتم. آیا لازمه برای سفارت رزومه م رو عوض کنم و کار غیر مرتبط رو حذف کنم؟
ضمن اینکه رشته ای که می خوام برم بخونم تو ایران خیلی محدود هست و با این وجود من دوبار دکتری قبول شدم و مصاحبه غیر علمی ردم کردن. دلیل اینکه باید اونجا اول مستر بخونم هم همینه که واحدهای مستری که اینجا گرفتم براشون کافی نبوده. الان دو تا دانشگاه به همین دلیل بهم مستر پذیرش دادن.
راجع یه اینکه کجا وقت بگیرین نظر قاطعی نمیشه داد، ولی در کل برای پذیرش های بدون فاند بنظر میاد سه تا سفارت اصلی (آنکارا، ارمنستان و امارات) گزینه های سرراست تر و قابل پیشبینی تری باشند. در مورد وقت گرفتن هم جزئیات رو تو موضوع های مربوط می تونین پیدا کنید، ولی خلاصه اینه که یک وقت دونفره باید بگیرین، یعنی هزینه 2 تا اپلیکشن یا همون 320 دلار، معادل 2 تا 160 دلار رو میدین و یک وقت دو نفره می گیرین. روند کار هم به این شکله که تو سایت خودتون و همسرتون رو اضافه می کنید و بعد وقت می گیرین، و چک کنید که 320 دلار هزینه پرداخت کنید.
برای تغییر رزومه هم بنظر من 10 سال فاصله نشونه خوبی نیست و بهتره رزومه رو به همین ترتیب به سفارت بدین. با این حال دوستان دیگه هم لطفن نظر بدن اگه نظر متفاوتی دارن.
موفق باشین