09-05-2016, 03:25 PM
سلام و عرض ادب.
دوستان ، 2 تا استاد هم زمان و به شدت مشتاق هستن تا برای پاییز 2017 من را برای دکترا پذیرش کنن.
(هرچند 5 تا استاد دیگه هم منو خواستن ولی مشروط به شرایطی)
یکی دانشگاه لایپزیک آلمان
یکی دانشگاه ماربورگ آلمان
همون طور که می دونید DAAD فقط 1 استاد را قبول می کنه!
ددلاین DAAD هم شهریوره و من موندم کدوم دانشگاه بهتره؟
چون می گن لایپزیک شرق آلمانه و نژاد پرست هستن و شهردارش هم مصاحبه کرده اخیرا گفته با مشکل نژاد پرستی مواجه ایم!
و از طرف دیگه میگن لاپزیک دانشگاهیه که نیچه و گوته و آنگلامرکل فارغ التحصیل شدن توش.
از طرف دیگه ، استاد دانشگاه ماربورگ گفته ریسرچ دکترا را به زبان انگلیسی انحام بده فدا سرت!
بعدم گفته حتی اگه DAAD قبولت نکرد برای بورسیه ، بازم فدای سرت ، خودم اینجا چند تا موسسه می شناسم که دنبال کارآموز می گردن و حقوق خوبی میدن و منم با رئیس هاش آشنا هستم و هزینه های مالیت را ساپورت می کنم.
حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم!
راهنمایی کنید لطفا.
دوستان ، 2 تا استاد هم زمان و به شدت مشتاق هستن تا برای پاییز 2017 من را برای دکترا پذیرش کنن.
(هرچند 5 تا استاد دیگه هم منو خواستن ولی مشروط به شرایطی)
یکی دانشگاه لایپزیک آلمان
یکی دانشگاه ماربورگ آلمان
همون طور که می دونید DAAD فقط 1 استاد را قبول می کنه!
ددلاین DAAD هم شهریوره و من موندم کدوم دانشگاه بهتره؟
چون می گن لایپزیک شرق آلمانه و نژاد پرست هستن و شهردارش هم مصاحبه کرده اخیرا گفته با مشکل نژاد پرستی مواجه ایم!
و از طرف دیگه میگن لاپزیک دانشگاهیه که نیچه و گوته و آنگلامرکل فارغ التحصیل شدن توش.
از طرف دیگه ، استاد دانشگاه ماربورگ گفته ریسرچ دکترا را به زبان انگلیسی انحام بده فدا سرت!
بعدم گفته حتی اگه DAAD قبولت نکرد برای بورسیه ، بازم فدای سرت ، خودم اینجا چند تا موسسه می شناسم که دنبال کارآموز می گردن و حقوق خوبی میدن و منم با رئیس هاش آشنا هستم و هزینه های مالیت را ساپورت می کنم.
حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم!
راهنمایی کنید لطفا.