(09-05-2016, 01:47 PM)ehsan70 نوشته: طبق تجربه، کتاب هر چه هم بروز باشه(آمریکن فایل و تاچ استون) اما استاد طبق سیلابس کتاب پیش نره(عدم تسلط بر کتاب) و حتی وقت بگذرونه و آزمونی که میگرین نرمال نباشه(آزمون ساده و رفع کتی بخاطر قبولی) فایده ایی نداره.
بله فرمایش شما کاملا صحیحه من الان امریکن فایل level یکی به آخر رو تو یکی از موسسه ها میخونم استادش اصلا اصلا تسلط نداره حتی گاها غلط هم میگه (در کل اولین بار هست که این کتاب رو درس میده = یک دستش دیکشنریه همیشه )
در کل کتاب خیلی جالبیه و من فقط کتاب رو دوست دارم
علاوه بر این که موسسه خوب برای کتاب فایل پیدا نمیشه دو موسسه ای هم که بنده رفتم بچه هاشون خیلی بی هدف و بدون دقت درس میخوندن که در کل اصلا نه از موسسه شون و نه از دانشجو هاشون هیچ کدوم خوشم نیومد
من اعتقادی به کلاس زبان ندارم و فقط برای منظم شدن و اشنایی با تجربه یه استاد کلاس میرم
در کل هم تا الان تو این موسسه ها یه فرد motivate ندیدم که بتونم حداقل باهاش خصوصی بگیرم جداقل یه استاد خوب خودم بتونم انتخاب کنم
در کل الان به این نتیجه رسیدم که بچه های این کلاس اصلا از آزمون استاندارد رد نشدن که سطحشون به این صورته و در سطوح upper و advance به بالا این موسسه که من میرم به درد نمیخوره در کل باعث سرخوردگی خود بچه ها میشه چون کلاسشون واقعا سطح بچه ها با هم خیلی متفاوته .تو یه کلاس زبان خیلی مهمه که بچه ها هم سطح باشن
کلمات رو درست تلفظ کنن. اگر سطح یکی حیلی پایین باشه کلا از کلاس نا امید میشه اگر سطح یکی از بقیه بالا باشه بقیه اونقدر حسودی میکنن که طرف رو بدبخت میکنن
در کل امیدوارم به کیفیت آموزش زبان در کشورمون کمی دقت کنن تا این مشکلات واضح و بدیهی پیش نیاد.
+ پ.ن یه توصیه کلی دارم به عنوان کسی که دنبال کلاس بودم اگر واقعا فکر میکنید کلاس عمومی اذیتتون میکنه خصوصی بخونبد یا خودتون بخونید اگر واقعا به خودتون مطمئن هستید
و اگر وقتتون خیلی آزاده یه موسسه معتبر برید. ولی در هر یک از این حالتها اگر خودتون ادم تلاش گر و با انگیزه نباشید اصلا موفق نمیشید