11-05-2016, 11:20 AM
(11-05-2016, 10:49 AM)faeze23 نوشته: سلامسلام دوست عزیز
دوستان یک راهنمایی میخام ازتون خیلی ممنون میشم پاسخ بدید :
من چندسال پیش دوران دانشجوییم داشتم رو زمینه ای تحقیق میکردم که مسله خوب و بروزی هست و مقالات و داده های معتبر و خوبی هم جمع آوری کردم بعد قرار شد با یکی از اساتیدم اون کار رو کامل کنیم که متاسفانه اصلا پیش نرفت و استادم به نوعی هیچ همکاری نکرد و کار متوقف شد یعنی اصلا انجام نشد با اون استاد. الان من خودم میخام ادامه اش بدم فقط مسله اینه که نمیدونم اینکار میشه مقاله مروری یا پژوهشی:
مقاله من اینه که اثر ** در گیاهان سالهای سال داشته تحقیق میشده و میشه و این خاصیت بر سلامت انسانها تاثیر زیادی داره. در کنار اون اثر ## هم تاثیرات زیادی بر سلامت انسانها داره و تحقیقات گسترده ای در این زمینه شده. من اومدم یک روش که خیلی مرسومه رو پیشنهاد دادم که برای انجامش حتما به اثرات ** و ## توجه شه تا بتونه موانع و مشکلات طرح های قبلی رو برطرف کنه. به نوعی اومدم گفتم دو تا اثر که همیشه داغ و مطرحن در گیاهان باید در روش طراحی @@ در نظر گرفته بشه تا بتونه دستاوردهای مورد انتظار رو داشته باشه.
البته این پژوهشها ابعاد گسترده ای دارن من چند موردش رو مدنظر قرار دادم.
الان این مقاله مروری میشه درسته؟؟ و من چون استاد نیستم نمیتونم هیچ جای معتبری مطرحش کنم!؟؟
ببخشید طولانی شد.
ممنون از راهنمایی تون.
مقالات مروری شامل تحقیقات اخیر در یک موضوع خاص به شکل خلاصه و سازماندهی شده برای فهم بهتر دیگران هست.
با توجه به توضیحاتتون، شما دارید راهکار ارائه می کنید علاوه بر اینکه به گفته خودتون فقط دو مورد از کلیه ابعاد اون موضوع رو دارید ارائه می کنید.
پس مقاله شما پژوهشی میشه نه مروری ( نوشتن مقالات مروری بسیار سخته و نیاز به تسلط کافی بر کلیه ابعاد موضوع داره؛ علاوه بر این باید کلیه موارد در مقاله ارائه بشه).
اینکه تنها هستید؛ دلیل نمیشه که نتونید جای خوب اکسپتش کنید، اما وجود استاد با زمینه پژوهشی نزدیک مطمئنا تاثیر مثبت داره.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.