سلام،
من امسال برای 11 تا دانشگاه آمریکا اپلای کردم که نتیجه شد 9 تا ریجکت و 2 تا پذیرش بدون فاند. این نتایج رو اینجا میزارم، شاید بعداً به درد کسی بخوره.
اول از همه این رزومه من موقع اپلای بود:
رشته لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسی عمران - دانشگاه شیراز - 14.85
رشته فوق لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسی زلزله - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - 17.53
نمره زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک مهارت ها: 111 (R:28 - L:30 - S:24 - W:29)
نمره GRE به تفکیک مهارت ها: 321 (Q:170 - V:151 - AW:4)
تعداد مقالات ژورنالی: یک مقاله ISI چاپ شده - یک مقاله غیر ISI چاپ شده - سه مقاله ISI که Under Review بودند.
تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 2 مقاله کنفرانس بین المللی
رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای: مهندسی زلزله یا ژئوتکنیک - دکتری
نکات برجسته رزومه: سابقه TA
میزان فاند مورد نظر: فول فاند
و اما دانشگاه هایی که اپلای کردم به ترتیب رنک مهندسی تو سایت USNEWS:
1- University of Texas at Austin (10) -----> Reject
اینجا رو با توجه به رنکش نمیخواستم اپلای کنم. چند ماه قبل از اپلای به چند تا استاد میل زده بودم ولی جواب ندادن. 2 روز قبل از ددلاین یه استاد از دانشکده عمران بهم میل زد که رزومه من رو یه استاد دیگه دانشکده براش فوروارد کرده و به نظرش خوبه و بهتره اپلای کنم.
2- University of Southern California (12) -----> Reject
با اساتید در تماس نبودم. یعنی میل زدم ولی جواب ندادن.
3- University of California, San Diego (17) -----> Reject
اینجا رو هم قرار نبود اپلای کنم. به یه استادی تو دانشگاه Davis میل زده بودم و گفت رزومه ات بد نیست ولی من دارم منتقل میشم UCSD، اونجا اپلای کن.
4- Virginia Tech (21) -----> Reject
اینجا رو با اساتید در تماس بودم و 4-5 نفر تشویقم کردن به اپلای. حتی یه نفر که به ایمیلم جواب نداده بود، نزدیک ددلاین بهم میل زد که الان رزومه ات رو دیدم و وضعیتت چجوریه الان. چند روز پیش به رئیس گروه میل زدم که چرا جواب اپلای رو نمیدین، گفت ما رزومه ات رو رد نکردیم هنوز ولی از اساتید کسی علاقه نشون نداده به رزومه ات که احتمالاً بخاطر نبود فاند هست و منتظریم ببینیم فاند جور میشه یا نه که خب نشد و ریجیکت شدم.
5- University of California, Irvine (37) -----> Reject
اینجا رو هم به اساتید میل زدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم.
6- Iowa State University (48) -----> Reject
اینجا رو هم به اساتید میل زدم ولی جواب ندادن.
7- University at Buffalo - SUNY (61) -----> Reject
اینجا رو هم به اساتید میل زدم و جواب دادن در حد تشویق به اپلای.
8- Drexel University (65) -----> Accept
اینجا رو چون اپلیکیشن فی نداشت اپلای کردم. جواب اساتید هم در حد تشویق به اپلای بود. بعد از اینکه پذیرش گرفتم 3-4 بار به تمام اساتید مرتبط برای فاند میل زدم ولی کسی جواب نداد. یعنی ایمیلم رو خوندن (mail tracker دارم) ولی کسی جواب نداد.
9- Oregon State University (77) -----> Reject
اینجا رو هم به اساتید میل زدم و جواب دادن در حد تشویق به اپلای. میل زدم و پرسیدم چرا ریجکت شدم ولی جواب ندادن.
10- University of Central Florida (85) -----> [b]Accept[/b]
اینجا من ندیدم کسی رو ریجکت کنه! یعنی با هر رزومه ای پذیرش دادن. برای فاند هم چند بار میل زدم ولی دوباره با اینکه ایمیل رو خوندن ولی جواب ندادن.
11- University of Nevada, Reno (133) -----> Reject
با توجه به نمره تافل و GRE اینجا کلاً مجانی شد اپلای کردنش. میل زدم و دلیل ریجکت رو پرسیدم که گفتن با اینکه رزومه ات مینیمم ها رو داشت ولی بقیه بهتر بودن.
--------------------------------------------------------------
امیدوارم بقیه بچه ها تو این پروسه موفق باشن.
من امسال برای 11 تا دانشگاه آمریکا اپلای کردم که نتیجه شد 9 تا ریجکت و 2 تا پذیرش بدون فاند. این نتایج رو اینجا میزارم، شاید بعداً به درد کسی بخوره.
اول از همه این رزومه من موقع اپلای بود:
رشته لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسی عمران - دانشگاه شیراز - 14.85
رشته فوق لیسانس - نام دانشگاه - معدل نهایی: مهندسی زلزله - دانشگاه صنعتی امیرکبیر - 17.53
نمره زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک مهارت ها: 111 (R:28 - L:30 - S:24 - W:29)
نمره GRE به تفکیک مهارت ها: 321 (Q:170 - V:151 - AW:4)
تعداد مقالات ژورنالی: یک مقاله ISI چاپ شده - یک مقاله غیر ISI چاپ شده - سه مقاله ISI که Under Review بودند.
تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 2 مقاله کنفرانس بین المللی
رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای: مهندسی زلزله یا ژئوتکنیک - دکتری
نکات برجسته رزومه: سابقه TA
میزان فاند مورد نظر: فول فاند
و اما دانشگاه هایی که اپلای کردم به ترتیب رنک مهندسی تو سایت USNEWS:
1- University of Texas at Austin (10) -----> Reject
اینجا رو با توجه به رنکش نمیخواستم اپلای کنم. چند ماه قبل از اپلای به چند تا استاد میل زده بودم ولی جواب ندادن. 2 روز قبل از ددلاین یه استاد از دانشکده عمران بهم میل زد که رزومه من رو یه استاد دیگه دانشکده براش فوروارد کرده و به نظرش خوبه و بهتره اپلای کنم.
2- University of Southern California (12) -----> Reject
با اساتید در تماس نبودم. یعنی میل زدم ولی جواب ندادن.
3- University of California, San Diego (17) -----> Reject
اینجا رو هم قرار نبود اپلای کنم. به یه استادی تو دانشگاه Davis میل زده بودم و گفت رزومه ات بد نیست ولی من دارم منتقل میشم UCSD، اونجا اپلای کن.
4- Virginia Tech (21) -----> Reject
اینجا رو با اساتید در تماس بودم و 4-5 نفر تشویقم کردن به اپلای. حتی یه نفر که به ایمیلم جواب نداده بود، نزدیک ددلاین بهم میل زد که الان رزومه ات رو دیدم و وضعیتت چجوریه الان. چند روز پیش به رئیس گروه میل زدم که چرا جواب اپلای رو نمیدین، گفت ما رزومه ات رو رد نکردیم هنوز ولی از اساتید کسی علاقه نشون نداده به رزومه ات که احتمالاً بخاطر نبود فاند هست و منتظریم ببینیم فاند جور میشه یا نه که خب نشد و ریجیکت شدم.
5- University of California, Irvine (37) -----> Reject
اینجا رو هم به اساتید میل زدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم.
6- Iowa State University (48) -----> Reject
اینجا رو هم به اساتید میل زدم ولی جواب ندادن.
7- University at Buffalo - SUNY (61) -----> Reject
اینجا رو هم به اساتید میل زدم و جواب دادن در حد تشویق به اپلای.
8- Drexel University (65) -----> Accept
اینجا رو چون اپلیکیشن فی نداشت اپلای کردم. جواب اساتید هم در حد تشویق به اپلای بود. بعد از اینکه پذیرش گرفتم 3-4 بار به تمام اساتید مرتبط برای فاند میل زدم ولی کسی جواب نداد. یعنی ایمیلم رو خوندن (mail tracker دارم) ولی کسی جواب نداد.
9- Oregon State University (77) -----> Reject
اینجا رو هم به اساتید میل زدم و جواب دادن در حد تشویق به اپلای. میل زدم و پرسیدم چرا ریجکت شدم ولی جواب ندادن.
10- University of Central Florida (85) -----> [b]Accept[/b]
اینجا من ندیدم کسی رو ریجکت کنه! یعنی با هر رزومه ای پذیرش دادن. برای فاند هم چند بار میل زدم ولی دوباره با اینکه ایمیل رو خوندن ولی جواب ندادن.
11- University of Nevada, Reno (133) -----> Reject
با توجه به نمره تافل و GRE اینجا کلاً مجانی شد اپلای کردنش. میل زدم و دلیل ریجکت رو پرسیدم که گفتن با اینکه رزومه ات مینیمم ها رو داشت ولی بقیه بهتر بودن.
--------------------------------------------------------------
امیدوارم بقیه بچه ها تو این پروسه موفق باشن.