13-05-2016, 02:40 PM
(13-05-2016, 02:25 PM)ahmad195 نوشته: با سلام و خسته نباشید .
میخواستم شرایطم رو بگم برای گرفتن پذیرش و از اون مهمتر فاند از دانشگاه های کانادا. ممنون میشم راهنماییم کنید .
سن 37
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اهواز : معدل 16/90 .
ارشد تغذیه : دانشگاه علوم پزشکی تهران : معدل 19/40 بدون پایان نامه
نمره پایان نامه : 19/80 . موضوعش هم به روز و hot topic هست .
رتبه یک آزمون سراسری وزارت بهداشت در مقطع ارشد. هم از نظر معدل ارشد و هم از لحاظ رتبه کنکور ارشد برای دکترا در ایران سهمیه استعداد درخشان دارم .
4 مقاله ISI . یکی متاانالیز هست در ژورنال با IF=10 / سه تا هم اوریجیمال و در ژورنال های با IF بین 6 - 2
نمره زبان ندارم هنوز . شما فکر کنید خوب . دارم میخونم و هنوز امتحان ندادم.
بین کارشناسی و ارشدم هم یه گپ 12 ساله هست که دو سالش سربازی بوده و 6 سالش کار مرتبط در بیمارستان .
خب . حالا شانسی دارم ؟ من بیشتر نظرم گرفتن فاند یا فول فاند هست از دانشگاه های کانادا . ممنون میشم راهنماییم کنید . دارم اطلاعات جمع میکنم فعلا . سن بالا و اون گپ 12 ساله مشکل نیست ؟
سلام
رزومه تون خوب هست ولی من به جای پرداختن به بدیهیات میرم سراغ اون جنبه ای از قضیه که می تونه براتون چالش برانگیز باشه...
این gap قابل توجه دو مشکل اساسی رو پیش پاتون می گذاره:
- متقاعد کردن اساتید و کمیته پذیرش درباره این که بعد از این مدت طولانی دور بودن از فضای تحقیق و کار اکادمیک، به چه دلیل و برحسب چه امتیازی باید شما رو به سایر داوطلبان ترجیح بدن، خودش جای فکر داره...
- حتی در صورت اخذ پذیرش هم عملا هیچ تضمینی برای ویزا گرفتن وجود نداره... کسی که 12 سال سابقه کار بدون هیچ فعالیت تحقیقاتی در این بین داره، به وضوح کاندید "مهاجرت تحت لوای تحصیل" هست و تفسیر officer از چنین شرایطی می تونه خیلی امیدوار کننده نباشه...
به این مسائل عمیقا فکر کنید و با در نظر گرفتن اثر بالقوع اونها روی شانستون، با دید باز تصمیم بگیرید...
براتون آرزوی موفقیت دارم