15-05-2016, 10:03 AM
(15-05-2016, 05:18 AM)leo01 نوشته: سلام
من تازهگی تصمیم به اپلای گرفتهمـ ، در واقع قصد دارم اول تو ایران یه ارشد دیگه تو رشته رونشناسی بگیرم ( رشته قبلیمـ جامعه شناسی ، دانشگاه اصفهان و علامه)
برای دکتری بهترین مقصدم فرانسهست،
سوالم این که وضعیت پذیرش "روانکاوی - دکتری - فرانسه" طوری هست که منطقی باشه از الان برای زبان فرانسوی وقت و انرژی بذارم؟
در واقع میزان اقبال دانشگاه ها نسبت به پذرش دانشجوی روانکاوی سوالمه(؟)
چون توی استارتم، میتونه خیلی کمک کننده باشه.
بسیار سپاسگزار میشم.
با سلام
نمی خوام دلسردتون کنم اما روانکاوری 100 درصدش ارتباط کلامی هست و اگر می خواهید فرانسه کار کنید باید فرانسه تون عالی باشه در حد کسی که اونجا به دنیا اومده باید بتونید حرف بزنید.
شاخه بالینی بسیار رقابتی است و بسیار مشکل و این امر در همه کشورها به نسبت یکسان هست.باید خیلی مایه بگذارید اما اگر شاخه های دیگر روانشناسی رو برید شانستون بیشتره.زبانتون هم زیاد مهم نیست در حد عالی باشه.
مثلا با پیشینه تحصیلی شما روانشناسی اجتماعی رو برای ارشد بخونید بهتره.social psychology
بعد دکترا هم همین رو بخونید.البته خوندن شاخه های دیگر روانشناسی فقط به استادی ختم می شود.
به غیر از این شاخه ها که می توانید هم کار اکادمیک بکنید هم مطب داشته باشید:
school psychology
Counseling psychology
Clinical psychology
در عین حال اگر خیلی مصمم هستید برای بالینی وقت براش بگذراید.اما باتجربه ای که دوستان در کشورهای دیگه داشتن گرفتن پذیرش در بالینی یک چیزی در حد mission impossible هست.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special
Stephen Hawking
Stephen Hawking