17-05-2016, 11:17 AM
(16-05-2016, 04:56 PM)erfan_karimiaan نوشته: سلام ببخشید درسته که اگر من در ایران فوق لیسانس بگیرم دیگر نمیتونم برای یک فوق لیسانس دیگه اقدام کنم ؟همچین چیزی به این شکل صحیح نیست، می تونید دوباره فوق لیسانس بگیرید، البته این مورد، مخصوصن وقتی توی یک رشته باشه هر دو فوق لیسانس، موقع ویزا گرفتن، کار متقاعد کردن افسر سفارت به اینکه واقعن دارین برای درس خوندن میرین و این پذیرش فقط پوششی برای رفتن به آمریکا نیست رو سخت می کنه.
(16-05-2016, 05:24 PM)erfan_karimiaan نوشته: سلام.من ترم اول کارشناسی ارشد ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه آزاد هستم به معدل کارشناسیم حداقل 12 میشه ولی معدل کاردانیم 12.38 هست . در حال خوندن زبان هستم . یک شرکت فروش تجهیزات شبکه در اصفهان دارم و نمایندگی اینترنتی عصر تلکام در اصفهان
1-میخواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا رو دارم ؟
2-امکان بورس شدنم هست یا نه؟
3-اگر فقظ پذیرش بگیرم وضعیت کار دانشجویی و درآمدش نسبت به خرجم (کم یا متوسط ) چطور هست؟
4-از لحاظ کم هزینه تر بودن کدام دانشگاه و کدام شهر رو پیشنهاد میکنید؟
5- اگر معدلم در ارشد بشه 15 چطور میشه؟
6-دانشگاه Long Beach خیلی ها میگن اقدام کن راحت میگیره و پذیزش میکنه امکانش هست ؟
1و 2 -دانشگاه های آمریکا بازه خیلی گسترده ای دارن، و ممکنه از بعضی بتونین پذیرش بدون فاند بگیرین، ولی با توجه به معدل لیسانس، نداشتن مقاله، ندوستن نمره زبان و جی آر ای شما بنظر من شانسی برای فاند ندارین.
3- شما در دوران دانشجویی اجازه کار خارج از دانشگاه رو ندارین، کار توی دانشگاه هم محدوده و در بهترین حالت ممکنه بتونین هزینه زندگی رو ازش در بیارین، ولی شهریه دانشگاه که تو بیشتر دانشگاه های امریکا چندین برابر هزینه زندگی هست می مونه که باید از جیب بدین.
4- بعضی از ایالت های جنوبی، مثل میسیسیپی و تگزاس و همینطور یه سری از ایالت های مید وست، مثل ایندیانا و کانزاس و .. ایالت های ارزون تری هستند، ولی هزینه هر شهر رو باید جداگونه چک کنید.
5- رزومه شما رو کمی بهتر می کنه نسبت به الان، ولی تغییر خیلی خاصی محسوب نمیشه.
6- در مورد این دانشگاه اطلاعتی ندارم.