(17-05-2016, 03:47 PM)keyvanm نوشته: سلام دوست عزیز..اولا بابت راهنمایی های ارزشمند و بی دریغ شما کمال رو تشکر و سپاسگذاری رو دارم و واقعا ازت ممنونم.احتمال اینکه از موسسات علوم کاربردی FH، پذیرش بگیری. تعداد این موسسات بسیار زیاده بهتره این =all%3A0%3A4A]لینک رو ملاحظه کنی و حداقل موارد مورد نیاز رو بررسی کنی. اگر هم زبان المانی بخونی که شانس پذیرش از دانشگاهها رو (البته درجه متوسط) خواهی داشت.
راستش من همه برنامه های زندگیمو میخوام تنظیم کنم برای رفتن به المان برای کار یا تحصیل..و معدلم 13.18 دارم زبان انگلیسی میخونم و مطمنم بالای 6 میشه نمره ایلتسم .حالا با توجه به لینک زیر ایا واقعا دانشگاه المانی وجود داره بامعدل 13.18 پذیرش بده؟ من کاردانی عملیات پتروشیمی و مهندسی شیمی پتروشیمی با دو سال سابقه کار و بیمه دارم.اگه مشخصا راهنمایی کنید کدوم دانشگاه یا مدارس عالی فنی بدون شرط معدل پذیرش میده واقعا ازت ممنون میشم ...من با توجه به جواب شما میخوام تنظیم کنم برای زبان المانی اقدام کنم ....باز م ممنونم
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public