18-05-2016, 09:23 AM
(18-05-2016, 12:28 AM)afrooz.a نوشته: با سلام
من از پایان نامم دفاع کردم و مقاله م هم دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته شد. یه دوره کامپیوتری دیدم و قصد دارم از تابستون امسال برنامه matlab هم یاد بگیرم و قصد دیگم اینه که یه مقاله توی مجله چاپ کنم
1- از الان با پروفسورها توی آلمان برای پذیرش دکترا مکاتبه کنم زمان مناسبیه یا بمونم همه ی اون قصدهامو انجام بدم به اضافه اینکه نمره آیلتسمم بگیرم؟
2- از چه زمانی باید ریزنمراتو ترجمه کرد؟
3- در مجموع چه مدارکی باید ترجمه بشن و کجا باید ترجمه شن؟ هزینه ترجمه چقد میشه؟
4- میشه خودمون ترجمه کنیم و بعد ببریم دارالترجمه یا هرجای مربوطه مُهر بزنیم و رسمیش کنیم یا حتما خودشون باید ترجمه کنن؟
ممنون از وقتی که گذاشتید و پاسختون
فرایند اپلای برای دکتری المان چون ددلاین خاصی نداره و در طول سال میتونید اقدام کنید بنابراین بهتره از الان قبل از تعطیلات تابستان این موارد رو در نظر بگیرید: لیست دانشگاهها، گروههای زیر رشته خودتون، لیست اساتید مورد نظر و موضوعاتی که علاقمند هستید.
بهتره از الان بدنبال امور فارغ التحصیلی و انجام ترجمه مدارکتون باشید ضمن اینکه در پی گرفتن توصیه نامه از اساتید هم باشید زیرا ممکنه بعد از فارغ التحصیلی کمتر اونها رو ملاقات کنید. ترجمه های مدارکتون هم دارالترجمه های زیر نظر وزارت امور خارجه و معتبر انجام باید بشه. ضمناً بدنبال انجام کارهای پژوهشی هم باشید زیرا برخی رشته ها رقابت زیاد و بررسی متقاضیان به رزومه خوب انها بستگی داره. بهتره به این مهم توجه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public