21-05-2016, 05:30 PM
(21-05-2016, 08:56 AM)eli1993 نوشته: سلام من ٢٣سالمه دانشجو ترم سوم و اخر ارشد دانشگاه ازادم ، يه دونه مقاله تو مجله بين المللي و يه مقاله پذيرفته شده تو كنفرانس بين المللي دارم سابقه كاري ندارم ، به نرم افزار رويت مسلطم ، معدل ارشدم تا اينجا ١٩/٥٧و معدل كارداني و كارشناسيم حدود ١٧/٥ رشتم معماري هست هنوز ازمون زبان ندارم خواستم ببينم شانس پذيرش دارم اگر ايلتس بگيرم ؟ با اين شرايطم زبان ايتاليايي رو ياد بگيرم برام بهتره يا روي همون ايلتس كار كنم ؟ ميخام زودتر پذيرش بگيرم و اگر امكانش باشه بورس بگيرم ، ايا امكانش هست؟ چه كاراي ديگه اي بايد براي پذيرش سريعترم انجام بدم ؟ توي رزومه و مدارك ارسالي ديگه چي موثره؟؟
سلام و خوش آمدید به فروم،
شما کلی سوال تو چند خط پرسیدید. به نظرم یه نگاهی به pdf راهنمای پذیرش که همین فروم تهیه کرده بندازید و خیلی سوالاتتون جواب داده خواهد شد. ولی یه مرور کنیم با هم چه چیزهای برای پذیرش فول فاند خوبه:
1. داشتن معدل های بالا (که شما دارید)
2. داشتن نمرات زبان خوب (که ندارید و خیلی مهم اند)
3. داشتن مقاله خووب (این optional برای شما اگه سال بعد اپلای کنید)
ابتدا شما کشوری رو که می خواید برید رو مشخص کنید و سپس تصمیم بگیرید که برای آیلتس بخونید یا تافل. اگه کشور شما کانادا یا آمریکا بود تافل بدید خیلی بهترِ و اگه ارویا بود همون آیلتس.
پیشنهاد: خودتون رو ملزم یه کشور نکنید. مثلا شما گفتید ایتالیایی رو یاد بگیرم. به نظرم انگلیسی یاد بگیرید و برید کشور هایی که زبان دانشگاه هشون انگلیسی است. چونکه معلوم نیست با یاد گرفتن یه زبان واقعا شما همون کشور برید یا نه و همینطور گزینه های جلویتان محدود می شود.
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.ph...%D9%87_pdf
موفق باشید
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"