24-05-2016, 08:09 AM
(21-05-2016, 09:51 AM)eli1993 نوشته: سلام من ٢٣ سالمه دانشجو ترم سوم و اخر ارشد دانشگاه ازادم ، يه دونه مقاله تو مجله بين المللي و يه مقاله پذيرفته شده تو كنفرانس بين المللي دارم سابقه كاري ندارم ، به نرم افزار رويت مسلطم ، معدل ارشدم تا اينجا ١٩/٥٧و معدل كارداني و كارشناسيم حدود ١٧/٥ رشتم معماري هست هنوز ازمون زبان ندارم خواستم ببينم شانس پذيرش دارم اگر ايلتس بگيرم ؟ با اين شرايطم زبان ايتاليايي رو ياد بگيرم برام بهتره يا روي همون ايلتس كار كنم ؟ ميخام زودتر پذيرش بگيرم و اگر امكانش باشه بورس بگيرم ، ايا امكانش هست؟ چه كاراي ديگه اي بايد براي پذيرش سريعترم انجام بدم ؟ توي رزومه و مدارك ارسالي ديگه چي موثره؟؟
شانس شما در مقایسه کلی میشه در سطح خوب تصور بشه البته اگر بتونی به این رزومه مدرک زبان انگلیسی یا ایتالیایی و مقالات پژوهشی هم اضافه کنید. امکان پذیرش با معدل شما وجود داره اما برای بورس رقابت بسیار زیاده در رشته معماری ، بهتره اگر تمایل دارید اونجا بمانید و کار کنید روی زبان ایتالیایی تمرکز کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public