24-05-2016, 12:23 PM
(31-03-2016, 05:39 AM)arioubarzan نوشته: ببخشید فارسی ندارم. با نسخه ببرید من خیلی داشتم با نسخه بردم فقط کدیین دار ریسکه و بیشتر، اگر هاب کشور عربی باشه
سلام
راستش هرچی به تاریخ پرواز نزدیکتر میشم استرسم هم بیشتر میشه.
در مورد فرمهای گمرکی که باید پر کنیم کسی میتونه کمک کنه.
یه فرم برای وسایل همراهمون هست توی اون باید چی رو بنویسیم؟ مثلا دارو و کیف و کفش و لباس و لوازم بهداشتی ارایشی و سبزی و خشکبار رو باید نوشت یا فقط وسایل با ارزش مثل جواهرات و لپ تاپ؟؟؟
یه فرم هست برای وسایلی که بعد میشه فرستاد. من میخوام یه سری تقریبا کامل از وسایل منزل شامل وسایل اشپزخونه ( ظرف و ظروف) و مبلمان و سرویس خواب و فرش رو بنویسم. ( البته اینکه بعدا اینا رو بیارم اصلا مشخص نیست چون خیلی هاشون اصلا الان وجود خارجی ندارن). چندتا سوال:
- ایا محدویت زمانی داریم برای فریت وسایل بعد از اولین لندینگ ؟
تا چه حد با جزییات باید این فرم رو نوشت؟ مثلا اگر بنویسم سرویس چینی کافیه یا باید ازش عکس داشته باشم و مدل و تعداد اینا رو همو ذکر کنم؟
در مورد مبلمان و سرویس خواب و فرش( با ابعاد) چطور؟ نوشتن کلی اینها کافیه؟
لطفا دوستانی که تجربیات مشابهی دارن کمک کنن شاید منم بتونم به نتیجه ای برسم . چند روز دیگه پرواز دارم و هنوز هیچی
-FSW 2014 NOC: 2133- Doc received at CIC: 3 Sep 2014- File number: 23 Dec 2014- AOR: 23 Jan 2015
Update Email: 9 April 2015, Update Doc Sent: 16 April 2015, Medical Request: 8 June 2015; Medical Received : 8 July 2015; Process Started: 8 June 2015; Pass Request: 24 July 2015