26-05-2016, 07:19 PM
(26-05-2016, 06:32 PM)bahar456 نوشته: سلام.
با توجه به اینکه استادی برام مشخص نشده، توی فرم دی اس توی صفحه U.S. contact information page:
در هر دو قسمت contact person و contact organization اطلاعات استادی که باهاش در ارتباط بودم روبزنم ؟ (آدرس، شهر،کد پستی، تلفن و ایمیل )، استادی که مشخص نشده لزوما اگه لازم بشه جواب نمیده و میگه به من چه
یه موصوع دیگه اینکه کووردینیتور به من نامه داده و توی نامه اطلاعات تماسشو داده و حتی تو ایمیلش بهم نوشته که :
I would be very happy to communicate and take as much time as needed to talk to anyone from the embassy to clarify, advocate on your behalf, and smooth out any troubles.اما کاراش به نظرم کمی خطرناک شاید باشه. میشه نظرتون درباره زدن اسم کووردینیتور توی contact person بگین؟
درود
بهتره همون ادرس روابط بین الملل دانشگاه رو عینا کپی کنین همراه شماره تلفن و ایمیل تماس. زیاد مهم نیست فقط اسم فردی که تو روابط بین الملل به عنوان مدیر یا کار گردان هست بیارین.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.