27-05-2016, 11:07 AM
سلام سلام.
ستاد XXX (کووردینیتور) واسه من نامه نوشته و من ازش درخواست کرده بودم که یه سری کلمات کلیدیش رو توی پاراگراف دوم اون نامه (موصوع تحقیق من در آینده) تغییر بده اما اون گفت که نمیشه. حالا میخوام از استاد دیگه ای که باهاش در ارتباط بودم خواهش کنم که فیلدهای تحقیقاتی خودش رو به اون نامه اصافه کنه. و من میتونم از پرینت نامه ریوایز شده تو در صورت امکان توی مصاحبه استفاده کنم.
این ایمیل رو میشه ریوایز کنین طوری که مفهوم رو برسونه و غلط نداشته باشه.
ستاد XXX (کووردینیتور) واسه من نامه نوشته و من ازش درخواست کرده بودم که یه سری کلمات کلیدیش رو توی پاراگراف دوم اون نامه (موصوع تحقیق من در آینده) تغییر بده اما اون گفت که نمیشه. حالا میخوام از استاد دیگه ای که باهاش در ارتباط بودم خواهش کنم که فیلدهای تحقیقاتی خودش رو به اون نامه اصافه کنه. و من میتونم از پرینت نامه ریوایز شده تو در صورت امکان توی مصاحبه استفاده کنم.
این ایمیل رو میشه ریوایز کنین طوری که مفهوم رو برسونه و غلط نداشته باشه.
As you might know, my letter has been written by Dr. XXX. The second paragraph of the letter is about what would be my possible research field at NAU. Dr. John told that it is not possible to change the key terms of that paragraph. However, I wonder if it is possible to add/coordinate some of your research fields according to the fact that I might work under your supervision. I can print the pdf file the letter that you may kindly send to me by email in embassy interview.
ممنون