05-06-2016, 08:58 AM
(10-04-2015, 01:55 PM)never_give_up نوشته: سلام...
آقا من دچار یک مشکل شدم از کار و درس افتادم.
همونطور که اطلاع دارین در ایران رشته های مهندسی در آمد مناسبی ندارن. ولی بر عکس پزشکیا جزو مرفه ترین اقشار جامعه هستند و در آمدهای چند ده میلیونی و بعضا چند صد میلیونی ماهیانه شون زبانزده. واقعیتم داره..
مثلا یک دندانپزشک با یک استاد دانشگاه در درشته مهندسی در حالی که شاید از نظر تلاش و هوش و تحصیلات تفاوت خاصی نداشته باشه ولی در آمدش احتمالا 5 تا 10 برابر همون استاده!
و اما سوال من. میخوام بدونم آیا در خارج از ایران هم وضعیت رشته های مهندسی همینطوره؟ الان من به عنوان یک دانشجوی آی تی دانشگاه صنعتی شریف اپلای کنم میتونم زندگی معقولی(در سطح یک پزشک در ایران) داشته باشم؟ به فکرم رسیده لیسانسمو گرفتم دوباره کنکور سراسری شرکت کنم و برم پزشکی. اگه ایران بمونم این کار رو میکنم. اما از طرفی هم میگم شاید خارج از ایران وضعمون بهتر باشه و دلیل نداشته باشه من رشته مو تغییر بدم و این همه سال تلاشی که برای رشت خودم کردم هدر بره. دوستان نظرشون چیه؟ الان انگیزه م خیلی کم شده برای تحصیل. آخه این همه زحمت بکشیم شریف قبول بشیم بعدم با اون سختی مدرک بگیریم آخرش برای ماهی دو سه تومن؟ اونوقت دوستم تو یه دانشگاه سطح چندم پزشکی بخونه n برابر ما درآمد و کلاس داشته باشه؟ به نظرتون کار درست چیه؟
سلام دوست عزیز.از شما چه پنهون منم دقیقا مشکل شما رو دارم.من مهندسی مکانیک میخونم و سال سوم هستم اما وضعیت حاکم بر بازار کار باعث این شده که به فکر تغییر رشته به پزشکی بیفتم.راستش منم خیلی دوست دارم برای ارشد توی یه دانشگاه خوب مثل شریف درس بخونم ولی متاسفانه با این اوضاعی که خودتون بهتر از من میدونین مجبور به تغییر رشته هستم.با چند تا از استادامون صحبت کردم و همشون به من گفتن که عالی ترین تصمیم رو گرفتی.حتی یکی از استادامون اینقدر از تصمیمم به وجد اومده بود که گفت از فردا دیگه این رشته رو رها کن و برای پزشکی استارت بزن!.راستشو بخواین من با دلم درس میخونم و خیلی به مهندسی مکانیک علاقه دارم برای همینم بین دوراهی تحصیل در پزشکی و درآمد بیشتر یا تحصیل توی رشته مورد علاقم سرگردون موندم.اگر کسب درآمد بالا مهمترین انتظار شما از شغل آیندتون هست،من با توجه به صحبت های استادامون و همینطور تحقیقاتی که کردم به شما پزشکی رو پیشنهاد میکنم.در هر صورت امیدوارم که موفق باشین.خوشحالم میشم اگه تصمیم قطعیتون رو گرفتین به منم اطلاع بدین چون دقیقا هر دوی ما یه مشکل داریم.موفق باشین.