05-06-2016, 09:08 AM
(05-06-2016, 08:58 AM)حسین202020 نوشته: سلام دوست عزیز.از شما چه پنهون منم دقیقا مشکل شما رو دارم.من مهندسی مکانیک میخونم و سال سوم هستم اما وضعیت حاکم بر بازار کار باعث این شده که به فکر تغییر رشته به پزشکی بیفتم.راستش منم خیلی دوست دارم برای ارشد توی یه دانشگاه خوب مثل شریف درس بخونم ولی متاسفانه با این اوضاعی که خودتون بهتر از من میدونین مجبور به تغییر رشته هستم.با چند تا از استادامون صحبت کردم و همشون به من گفتن که عالی ترین تصمیم رو گرفتی.حتی یکی از استادامون اینقدر از تصمیمم به وجد اومده بود که گفت از فردا دیگه این رشته رو رها کن و برای پزشکی استارت بزن!.راستشو بخواین من با دلم درس میخونم و خیلی به مهندسی مکانیک علاقه دارم برای همینم بین دوراهی تحصیل در پزشکی و درآمد بیشتر یا تحصیل توی رشته مورد علاقم سرگردون موندم.اگر کسب درآمد بالا مهمترین انتظار شما از شغل آیندتون هست،من با توجه به صحبت های استادامون و همینطور تحقیقاتی که کردم به شما پزشکی رو پیشنهاد میکنم.در هر صورت امیدوارم که موفق باشین.خوشحالم میشم اگه تصمیم قطعیتون رو گرفتین به منم اطلاع بدین چون دقیقا هر دوی ما یه مشکل داریم.موفق باشین.
درود
دقت کنید همه پزشکها هم درآمد آنچنانی که شما میگید ندارن. با این حال شاید بشه گفت وضعش از مهندسی ها اکثرا بهتره. شما فوق هم که تموم کنید در ایران مطمینا اشنا نداشته باشید باید چند سال رسما مفت کار کنید تا سابقه کار برا خودتون جور کنید بعد تازه با حقوق پایه کار شروع به کار کنید. علت دقیق روی اوردن خیلی از ادما به کارهایی که اصلا به رشتشون ربطی نداره هم همینه.
من جای شما باشم یه فکر دیگه میکنم چون علاقه دارید به مکانیک. اپلای میکنم میرم باز وضعیت در خارج از کشور بهتر نباشه دیگه بدتر نیست. به نظرم سه سال رو کلا ول کردن و دوباره پزشکی خوندن ممکنه کمی بعدا براتون از نظر روحی مشکل ایجاد بکنه به خصوص اگه اون چیزی که بخواین نشه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.