05-06-2016, 11:50 PM
(04-06-2016, 11:36 PM)Atlantis نوشته: ممنون از پاسختون. خوب خیالم راحت شد..@Shihan
در مورد موجودی که گفتید باید قبل از این در حساب شخص باشه، راستش من شنیدم میشه یه روزه پول رو گذاشت تو حساب و گواهی رو گرفت و فرداش برداشت.
درود
این پول باید بلوکه بشه، فکر نکنم بانک اجازه ی این کار را به شما بدهد، در ضمن گردش مالی هم معمولا سالیانه هستش و گردش مالی باید به اصطلاح بانکی، پول شب خواب باشه، یعنی حتما باید یک شب در بانک قرار گرفته شده باشه، مثلا اگر شما یک میلیارد تومان پول را هر روز به حساب خودتون وازیر کنید و یک ساعت بعد آن پول را با کارت یا حواله برداشت کنید، از نظر بانک گردش حساب شما صفر هستش، چون پول شب در بانک نبوده، این ساعت 24 برای بانک خیلی مهم هستش، هم برای گردش هم برای سود. (البته من در جریان نیستم که این موضوع برای سفارت چند ماهه هستش یا سالیانه، اگر shihan گرامی می فرمایند دو سه ماه هستش، حتما همین طور هستش)
در ضمن Shihan عزیز، من شعبه ی ارزی هیچ بانک خصوصی و دولتی رو ندیدم که به نرخ ارز مرجع برای شما حساب باز کنند، آن ها فقط و فقط ارز فیزیکی (اسکناس) تحویل می گیرند، و فقط و فقط ارز فیزیکی را در صورت داشتن موجودی تحویل می دهند، اگر موجودی نداشته باشند مشکل شما هستش و نه اون ها (البته ا ز نظر زمانی، چون باید درخواست بدهند).
در ضمن طبق قوانین بانکداری ایران، هیچ شخصی اعم از حقیقی و حقوقی حق ندارد بیش از 5000 دلار در یک حساب ارزی خود داشته باشد. البته می تواند در چند بانک سپرده ارزی داشته باشد.
حال برای من سوال است که 8040 بورو را چگونه قانونا در ایران می توان بلوکه کرد؟ و اینکه این پول بلوکه شده باید ماهیانه در آلمان قابل برداشت باشد، بلوکه کردن آن در ایران چه سودی دارد؟
آیا با چک بین بانکی باید این سپرده 8040 یورویی را به یک از بانک های آلمان انتقال داد؟
با تشکر و احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید