06-06-2016, 12:46 AM
(05-06-2016, 11:50 PM)automotive نوشته: حال برای من سوال است که 8040 بورو را چگونه قانونا در ایران می توان بلوکه کرد؟ و اینکه این پول بلوکه شده باید ماهیانه در آلمان قابل برداشت باشد، بلوکه کردن آن در ایران چه سودی دارد؟
آیا با چک بین بانکی باید این سپرده 8040 یورویی را به یک از بانک های آلمان انتقال داد؟
با تشکر و احترام
ممنون automotive
در جواب سوال شما، اونطور که من تا این لحظه متوجه شدم، نیازی به بلوکه کردن پول در ایران نیست (و اصلا هم نمیشه بلوکه کرد. بلوکه از طرف کی؟ برای چی؟). اما باید معادل این 8000 تا رو به ریال (حدود 31 میلیون) در بانک داخلی گذاشت و گواهی رو گرفت (که این گواهی در سفارت استفاده میشه)، بعدش باید این مبلغ رو بیرون کشید و تبدیل به یورو کرد و هنگام ورود به آلمان نقدا همراه خودمون ببریم. به توضیح خود سفارت توجه کنید(فایل پیوست):
این مبلغ را باید هنگام سفر به آلمان به صورت نقد همراه داشته باشید و پس از ورود، یک حساب مسدود بانکی در آلمان افتتاح نمایید
در مورد چک بین بانکی اطلاعی ندارم و مشتاقم بدونم که آیا این کار شدنی هست یا نه. چون حمل 8000 یورو در فرودگاه و روزهای اول ورود به آلمان شاید خیلی ایمن نباشه، اگر بشه با یک برگه چک انتقال داد خیلی خوب میشه.
When life gives you lemons, make lemonade