06-06-2016, 11:51 AM
(06-06-2016, 12:29 AM)Shima_a نوشته: دوستان عموی بنده همراه با خانواده در کانادا زندگی می کنند و متاسفانه چند سالی هست دچار سکته شده و قادر به حرکت و تکلم نیستند.
پدرم هروقت میخوان با زن عموم تماس بگیرن خیلی عذاب میکشن و از طرفی بنده نمیخوام متحمل هزینه اضافی و خرید اشتراک تلفن بین الملل بشم
دخترعموهای بنده هم انگار تمایلی به برقراری ارتباط با اقوامشون در ایران ندارن (واقعا دلیلش رو نمیدونم البته نوجوون هستند ولی شاید ما رو قوم یاجوج و ماجوج فرض میکنن جون خودشون اصلا فارسی بلد نیستن فکر میکنن ما هم انگلیسی نمیفهمیم)
به هر حال امشب که پدرم داشت با زن عموم صحبت میکرد من تلفن رو گرفتم و ازش در مورد اینکه آیا تو اسکایپ و غیره اکانت دارن پرسیدم
ولی خودشون در جریان نبودن و گفتن شاید بچه ها داشته باشن به هر حال ایمیل زن عمو رو گرفتم و گفتم من اکانت های خودم رو برای شما میفرستم و حالا بچه ها تو هرکدوم اکانت داشتن با ما تماس بگیرن؟
حالا بنده میخوام ببینم کدوم نرم افزارهای ارتباطی تو کانادا بیشتر متداولن (یعنی دیگه امکان نداشته باشه تو کانادا باشی و این نرم افزار رو روی گوشی یا لپتاپ و .... نداشته باشی)و اینترنت ایران هم (از نظر ف*ی*ل*ت*ر و ..... ) مشکلی باهاشون نداره
میخوام تو همشون اکانت باز کنم و یه ایمیل انگلیسی همچین تمیز واسه این بچه ها بفرستم شاید دلشون به حال عموشون سوخت و ارتباط برقرار کردن
آخه بنده نمیدونم ممکنه یه نوجوونی ساکن کانادا باشه ولی نه گوگل + / نه فیسبوک / نه توییتر و ..... نداشته باشه
البته من اسم اینا رو سرچ کردم پیدا نکردم. یکمم قاطی دارن اونوریا فک کنم. آخه یه زمانی ایمیل یکی از دخترها رو داشتم horses.....@hotmail.com
اون نقطه چین هم یه چیزی بود ربطی به فامیلیشون نداشت ..... بگید ما try آخر رو بزنیم
سلام،
من با نرم افزار Hang out تماس می گیرم. هم برای آمریکا و هم کانادا رایگان است.
البته از ایران شما باید یه V*P*N خوب داشته باشید تا بتوانید ای پی تون رو عوض کنید. به ایرانی ها اجازه استفاده از این سیستم هنوز داده نشده انگار.
یه اینترنت خوب + یه v*p*n خوب == غافل گیری اقوام

باز تاکید می کنم که شما می توانید به صورت مستقیم به شماره ثابت در کانادا و آمریکا به صورت رایگان تماس بگیرید.
هم روی گوشی قابل نصب می باشد و هم روی کامپیوتر
موفق باشید
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"