06-06-2016, 10:03 PM
(06-06-2016, 01:36 AM)mr.h.gm نوشته: درود بر شما،
من دارم لیسانس رشته مدیریت کسب و کار در دانشگاه تهران میخونم (سراسری روزانه) ترم 6 رو دارم تموم میکنم معدلم 16.78 هست تا اینجا.
همچنین 8 ماهه دارم المانی میخونم توی ÖKF و تا اخر تابستون A2 تموم میشه.
قصدم اینه برای فوق لیسانس در رشته های مربوط به بیزینس و به زبان آلمانی پذیرش رایگان بگیرم. (مدرک انگلیسی ندارم اما زبانم در حد 5.5 آیلتس و چون میخوام بعد تحصیلم همونجا بمونم و کار کنم قصد دارم کورس رو هم المانی بخونم. ضمنا از دکترا متنفرم و فقط میخوام همون المان یا اتریش یا سوییس و لیختنشتاین وارد کار شم)
حتما رایگان یا نهایتا ترمی 500 یورو مد نظرم هست.
دوتا سوال داشتم،
مدرک المانیمو تا چه سطحی باید برسونم که بتونم از المان یا اتریش پذیرش المانی رایگان یا ارزون بگیرم ؟ شنیدم اگه تا ب 1 بخونم اینجا میتونم پذیرش بگیرم بعد برم اونجا یکسال فقط زبان المانی بخونم تا DSH یا Test Daf بگیرم و از سال دوم دانشگاهو استارت بزنم.
سوال دوم اینه که با همین یه لیسانس با معدل خوب از دانشگاه تهرانو یک مدرک المانی میتونم واسه فوق از آلمان یا اتریش پذیرش بگیرم ؟ رنکینگ هم اصلا اهمیتی نداره برام فقط از ایران برم ! همین دوتا کافیه که بتونم از ایران برم ؟ دستتون درد نکنه 3>
1- هزینه دوره زبان در المان بالاست، بهتره تا سطح b2 را در ایران بگذرونید. از اونجا که رزومه مناسبی دارید و دانشگاه و معدل خوب. شانست برای دانشگاههای خوب بالاست. البته خیلی بهتر بود نمره زبان و حداقل gmat/gre هم داشتید. شانست رو بالاتر میبرد. من خودم شانس در المان رو متصور می شم از اونجا که تعداد دانشگاههای مدیریتی زیاد است.
2- احتمالش وجود داره. بله. معدل و زبان برای ارشد مهمترین فاکتورهاست
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public