06-06-2016, 10:07 PM
(04-06-2016, 12:27 AM)anata20 نوشته: سلام.وقتتون بخیر
ببخشید من اصلا نمیدونم چطوری باید سرچ کنم و هیچی هیچی از روند اپلای نمیدونم.سایت دانشگاه ها هم میرم گیج میشم نمیدونم چطوری رشته مو وفاند رو پیدا کنم.من لیسانسم نرم افزار با معدل 16 و ارشدم صنایع-سیستمهای اقتصل=ادی اجتماعی از دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهرانه با معدل 18.30 و دو تا ISI که IF ندارن اما نمایه ی تامسونن و یک مقاله ی کنفرانس بین المللی.میگن چون تغییر رشته داشتم شانسم خیلی کمه په برسه به فاند.بعد اینکه industrial engineering رو تو هیچ سایتی پیدا نمیکنم.اصلا انگار مهندسی صنایع ندارن
میشه کمکم کنید؟ممنونم
متاسفانه رشته مهندسی صنایع با این عنوان که شما دنبالش میگیردید در المان اصلاًً وجود نداره. بهتره دنبال گروههای مهندسی - مدیریتی و همچنین در دپارتمانهای Production - Logistics - SCM دنبال کنید بیشتر محور دوره های تحقیقاتی در حوزه صنایع د رالمان دور این موضوعات میچرخه. دانشگاههای صنعتی برلین، دانشگاه برمن، دانشگاه اشتوتگارت و صنعتی هامبورگ دوره نزدیک به صنایع رو دارن. شانست خوبه. بهتره دنبال استاد باشی و یا بدنبال موقعیت خالی ، بهر حال چون متقاضی زیاده باید یکی از این دو مورد رو پیدا کنی تا شانست بالاتر باشه
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public