(30-01-2016, 01:03 AM)raminz نوشته: سلام،سلام
ببینید دوست عزیز به نظرم کلاس رفتن فقط هزینه اضافی براتون خواهد داشت و شاید نتیجه دلخواهتون رو نگیرید. اولاً متأسفانه اکثر معلم های ایرانی ما ها رو به صورت پول میبینن و موفقیت ما براشون مهم نیست. مهم پولی هست که ما خرج میکنیم. ثانیاً خیلی از اینا اصلاً معلم نیستن! صرف اینکه نمره خوبی تو آزمون کسب کردن، تو موسسات مشغول به کار شدن! ممکنه یه نفر از نظر دانشی عالی باشه ولی وقتی قدرت انتقال نداشته باشه به هیچ دردی نمیخوره. نمونه این رو همه ما تو دانشگاه های خودمون دیدیم. اساتید زیادی وجود دارن که از نظر علمی به گواه همه بینظیر هستن ولی وقتی سر کلاس شروع میکنن به درس دادن، آدم فکر میکنه طرف از تو خیابون همینجوری پا شده اومده سر کلاس! سواد به کنار، نحوه انتقال مفاهیم مهمه.
ببین بعضی از چیزا که واقعاً کلاس نمیخواد! مثلاً استاد سر کلاس ریدینگ چی میخواد درس بده؟! نه واقعاً چی میخواد بگه؟! شما فکر میکنی اگه با یه سواد ثابت بدون کلاس و با کلاس چقدر تو نمره ات میتونی تغییر ایجاد کنی؟ مثلاً میری سر کلاس، استادِ میگه این کلمات رو باید حفظ کنی! خب اینُ که بدون کلاس هم میشد فهمید. یا مثلاً لیسنینگ! درسته تو لیسنینگ نت برداری مهمه ولی تو اکثر کتابها میشه اینارو پیدا کرد. تجربه شخصی من بهم میگه برای تافل هیچ چیزی بهتر از نوتفول نیست. واقعاً منبع خوبیه برای ماها که حداقل به اساتید خوبی مثل جوزف میراندا دسترسی نداریم، مخصوصاً تو رایتینگ و اسپیکینگ.
بزار برات 2 تا مثال بزنم. من تمرین رایتینگ رو 2.5 ماه قبل از تافل شروع کردم. اولش واقعاً گیج بودم ولی یه چند بار ویدیو های نوتفول رو دیدم و یه کم بهتر شد اوضاعم. بعد از 7-8 تا رایتینگ، نوشته هام رو به یکی از اساتید معروف تهران نشون دادم (که قبلاً استاد آموزشگاه آریانپور بود و در واقع جزوه رایتینگ آریانپور رو این نوشته ولی الان چند ساله که فقط خصوصی درس میده). بهم گفت کلاً کم غلط و خوب مینویسی ولی با این لغات ساده ای که به کار میبری نهایتاً بتونی 23 بگیری. من همون شیوه 4 پاراگرافه نوتفول که بهش ایمان داشتم رو تا امتحان تمرین کردم، بدون اینکه تغییری تو استفاده از واژگان متن بدم و امتحان 29 شدم. بهم میگفت حالا تافل که خوبه اگه تو GRE اینجوری بنویسی اصلاً برگه رو تصحیح نمیکنن! من یه سری کلاس لغت GRE دارم که اونا رو باید بیای تا لغت خفن یاد بگیری و تو GRE به کار ببری. با همون شیوه نوشته خودم و بدون گوش کردن به حرفهای اون استاد رایتینگ GRE رو 4 شدم.
مثال دوم هم در مورد برادر خودم. من داداشم قصد اپلای نداشت ولی وقتی منُ دید که دارم کارام رو انجام میدم یهو به سرش زد که اونم شروع کنه. تقریباً 1 ماه قبل از تافل من شروع کرد به خوندن و چون منم داشتم میخوندم خیلی تونستم کمکش کنم. اولش گفت که میخوام کلاس برم ولی با توجه به حرفای من و اینکه شاغل بود، بیخیال شد. اینم بگم که هر روز تا ساعت 6-7 سر کار بود و عملاً روز مفید حداکثر 3 ساعت میتونست بخونه. ضمن اینکه پایه زبانش از متوسط پایینتر بود. یه سری نکات رو من بهش گفتم و از نوتفول هم استفاده کرد و بعد از 4-5 ماه امتحان داد و نمرش 90 شد. رایتینگش رو من از رو همون متد نوتفول باهاش کار کردم که 24 شد و رایتینگ GRE رو هم بدون حتی 1 نمونه نوشتن رفت سر آزمون و 3 گرفت.
همه اینارو گفتم که بدونی کلاس معجزه نمیکنه! شما منابع خوبی رو انتخاب کنی و بتونی با چند نفر که جدیداً تافل دادن مشورت و رفع اشکال کنی، راحت میتونی نمره دلخواهتو بگیری.
موفق باشی
بسیار ممنونم بابت توضیح کاملی که دادین
۱) می خواستم بدونم دیدن ویدیو های نوتفول به تنهایی کافی هست؟ اگه کتابهایی که به عنوان منابع مطالعاتی خودخوان معرفی شده رو نخونیم، باز هم نوتفول کافی هست؟؟(خودتون فقط همین ویدیو ها رو دیدین یا کتابها رو هم خوندین)
۲)لطفا بگین نتفول رو از کجا و چطور شروع کنم؟(منظورم این هس که مثل دلتا که دوتا مهارت ریدینگ و لیسنیگ رو با هم شروع کنم و بعد اسپیکینگ و رایتینگ، یا اول فقط لغات نوتفول رو شروع کنم)
پ م: سطح زبانم: ریدینگ و لیسنینگ دلتا رو خوندم....ولی تا حالا رایتینگ و اسپیکینگ کار نکردم(از این دوتا می ترسم!!!)
ممنون