(08-06-2016, 01:20 PM)gel نوشته: سلام
بسیار ممنونم بابت توضیح کاملی که دادین
۱) می خواستم بدونم دیدن ویدیو های نوتفول به تنهایی کافی هست؟ اگه کتابهایی که به عنوان منابع مطالعاتی خودخوان معرفی شده رو نخونیم، باز هم نوتفول کافی هست؟؟(خودتون فقط همین ویدیو ها رو دیدین یا کتابها رو هم خوندین)
۲)لطفا بگین نتفول رو از کجا و چطور شروع کنم؟(منظورم این هس که مثل دلتا که دوتا مهارت ریدینگ و لیسنیگ رو با هم شروع کنم و بعد اسپیکینگ و رایتینگ، یا اول فقط لغات نوتفول رو شروع کنم)
پ م: سطح زبانم: ریدینگ و لیسنینگ دلتا رو خوندم....ولی تا حالا رایتینگ و اسپیکینگ کار نکردم(از این دوتا می ترسم!!!)
ممنون
سلام،
والا من ریدینگ و لیسنینگ رو از رو کتاب تمرین کردم (دلتا، لانگمن، بارونز، آکسفورد و ...) ولی رایتینگ و اسپیکینگ فقط از رو نوتفول. نوتفول ریدینگ و لیسنینگ هم داره ولی به نظرم این 2 تا مهارت خیلی احتیاج به آموزش ندارن و هرچی بیشتر تمرین کنی روون تر میشی.
فایلهای نوتفول تو همین سایت هست و میتونی دانلود کنی.
نمیدونم چقدر وقت داری ولی به نظرم اول با لغت شروع کن. یه کم که جلو رفتی برو سراغ ریدینگ و لیسنینگ. این 2 تا که تموم شد برو سراغ رایتینگ و اسپیکینگ.
این چیزی که گفتی "ولی تا حالا رایتینگ و اسپیکینگ کار نکردم(از این دوتا می ترسم!!!)" دقیقاً وضعیت من و بیشتر بچه ها بوده و هست. ویدئو های نوتفول رو چند بار نگاه کن و نت بردار و شروع کن به تمرین. خیلی زود میبینی که اینا هم مثل ریدینگ و لیسنینگ اصلاً ترسناک نیستن.