09-06-2016, 01:53 AM
(08-06-2016, 07:06 PM)hf1358 نوشته: با سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم
بنده میخواستم راهنمایی بگیرم ازتون. من به اتفاق همسرم میخواستم برای ویزای توریستی ایتالیا اقدام کنم . متاسفانه آزانس ها دلالی میکنند و بقول خودشون وقت vip میگیرن با مبالغ بالای 3 میلیون تومن. و حتی برای وقت هم مبلغ حدود 300- 400 هزار تومن مطالبه میکنند که واقعا باعث تاسفه. بگذریم من بالاخره موفق شدم که خودم وقت سفارت بگیرم . چون اولین باره که دارم برای شینگن اقدام میکنم بنظرتون1- اینکارو خودم انجام بدم یا از طریق آزانس انجام بدم با قبول مبلغ گزاف؟؟؟
در ضمن من میتونم از یکی از دوستان همسرم که دانشجوی اونجا و یکسال اقامت اونجا رو هنوز دارند هم دعوتنامه بگیرم . ولی ایشون الان اومدن ایران . بنظرتون 2- دعوتنامه رو ارائه بدم یا خیر؟؟
ممنون میشم من و راهنمایی کنید دوستان عزیزم
ضمنا سند ملکی هم دارم. و میتونم تو حساب خودم و همسرم مبلغ 40 قرار بدهم.
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
من اکیدا توصیه میکنم با همدیگر اقدام نکنید چون ویزاهای شنگن خانوادگی را بسیار سخت گیری و معمولا ریجکت میکنند، بویژه اگر ویزای قبلی نداشته باشید. گول آژانس هایی را هم نخورید که به شما امید واهی میدهند. در همین فروم و در چند هفته گذشته چند نفر نوشته اند که خانوادگی اقدام کرده و ریجکت شده اند.
اگر با آژانس بسیار معتبری سر و کار دارید بهتر است هر سری یکی از شما شنگن بگیرد و پس از دو یا سه شنگن مجزا، به صورت خانوادگی اقدام کنید.
در صورتی که قبلا سفر خارجی فراوان نداشته اید (و همینطور ویزاهای معتبر مانند کانادا، استرالیا، انگلستان و ..) شانس این که خودتان مستقیم اقدام کنید کم است.
دعوتنامه از دوستان کاملا بستگی دارد به شرایط ویزاهای قبلی شما و حساب بانکی و .... اگر قبلا ویزا نداشته اید چندان تاثیری ندارد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ