10-06-2016, 03:10 PM
(10-06-2016, 01:50 PM)hesam_bdl نوشته: من موارد زیادی توی سایت پیدا کردم. ولی فرآیند یکم برام مبهمه. درخواست بورس رو به nfp دادید شما؟ ولی من چک کردم ایران تو لیست nfp نیست! من برای علوم مرتبط با محیط زیست میخوام اپلای کنم.
ببینید هر دانشگاه واسه خودش یه روش درخواست بورس داره. خیلی از دانشگاه ها، مثل همین لینکی که دیدید یه صفحه رو اختصاص میدن به سرچ برای بورسیه ها. شما میتونید از اون طریق سرچ کنید و ببینید که واجد شرایط کدوم نوع از بورسیه هستید. مثلا باید از بین کشورها ایران رو انتخاب کنید، گزینه male رو تیک بزنید و مقطع مستر یا دکترا (هر کدوم که میخواید اپلای کنید) رو انتخاب کنید تا نتایج واستون فیلتر بشه و بورس های مربوط به کشور، جنس و مقطع تحصیلی شما نمایش داده بشه. بعدش نتایج موجود رو تکی تکی باز میکنید و بررسی میکنید که به رشته شما تعلق میگیره یا خیر. مثلا من الان که مستر رو که زدم اولین بورسیه EDUCATION FOR SUSTAINABLE ENERGY DEVELOPMENT SCHOLARSHIP هست، که از عنوانش مشخص هست که شامل حال شما نمیشه (چون دنبال علوم زیستی هستید). پس میرید دنبال اسکالرشیپ پایینی و به همین ترتیب تا آخر رو بررسی میکنید تا یکی که واجد شرایطش رو هستید رو، به شرط اینکه ددلاینش نگذشته باشه، اپلای میکنید. اگه هم که هیچی پیدا نکردید هم که باید از این دانشگاه صرف نظر کنید و دنبال دانشگاه دیگه ای باشید و به همین صورت میرید صفحه مربوط به اسکالرشیپ سایت اون دانشگاه رو میگردید...
من درخواست بورس رو به همین دانشگاه دادم، نه به nfp. اصلاتا قبل اینکه شما بگید اسم nfp رو هم نشنیده بودم.
آرزوی موفقیت
When life gives you lemons, make lemonade