10-06-2016, 07:50 PM
(10-06-2016, 01:52 AM)Atlantis نوشته: سلام
من از آلمان پذیرش مستر دارم و اکسپت هم کردم و وقت سفارت گرفتم برای دو هفته دیگه. از طرفی چند روز پیش از دانشگاه Twente هلند (شهر Enschede) بورسیه به مبلغ 17 هزار یورو در سال بهم پیشنهاد شد که البته شهریه دانشگاه 14 هزارتا هست. دانشگاه آلمان (شهر Erlangen) اما مجانی هست و شهریه نداره (و بورس هم نمیده). دارم هزینه های تموم شده در دو مورد بالا رو برآورد میکنم. میخواستم ببینم اینکه گفته میشه هزینه زندگی در هلند گرون تر از آلمان هست حدودا چقدر بیشتر هست؟ مثلا سه هزار تا در سال بیشتره؟
در ضمن آیا به نظرتون از الان برم دنبال کارهای سفارت هلند میرسم ویزا بگیرم که تا سپتامبر اونجا باشم؟
@ForeverBlue
@Shihan
متشکرم
درود
گران بودن هزینه ها ارتباط مستقیمی با شهر محل سکونت داره. هر دوی این شهرها کوچک و نسبتا ارزان هستند در مقایسه با سایر شهرها که شما باید اجاره و هزینه رفت و آمد بالاتری بدهید. هزینه اصلی در هلند مسکن است که نسبت به آلمان گران تر است.
خود شما باید تصمیم بگیرید اما به فرض یکسان بودن سطح و رتبه دانشگاه ها و مسائل آکادمیک، خود من اگر بودم آلمان را انتخاب میکردم از این جهت که برای اقامت بعد از تحصیل مناسب تر است (زبان آلمانی پرکاربردتر از هلندی است، اقتصاد قوی تر و بازتری دارد، فرصت های شغلی بهتر و ...)
برای گرفتن ویزای هلند هم به نظرم زمان کافی دارید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ