12-06-2016, 09:52 AM
(10-06-2016, 11:42 PM)ELNAZWORLD نوشته: سلام من یه پیشنهاد دارم
خیلی خوبه که برای ویزا و پذیرش دانشگاه میشه اطلاعات رو وارد کرد که حالت آماری داره اما
خیلی خوب میشد اگر برای لاتاری هم این امکان فراهم میشد
فکر میکنم آمار مفیدی میتونه باشه
البته به نظرم اگه یه حالتی باشه که مدیری داشته باشه و اون همه اطلاعات رو از دوستان لاتاری بگیره و وارد کنه خیلی خوب میشه-نظم و یکپارچکی جدول حفظ میشه-و حتما هم لازم نیست که خودشون وارد کنن
سپاس از پیشنهاد شما.
موافقم که هر چقدر بشه در زمینههای مختلف اطلاعاتی که راحت جستجو باشه در سایت وارد کرد، مشکلات بیشتری از کاربران در آینده حل خواهد کرد، اما در عین حال، با توجه به محدودیت زمانی ما، ناچاریم که این اطلاعات رو محدود به مواردی کنیم که بیشترین اولویت رو دارند. در مورد لاتاری، فکر میکنم چند مشکل وجود داره:
۱. برنده شدن در لاتاری شانسیه و دونستن شرایط افرادی که در گذشته برنده شدهاند کمکی نخواهد کرد.
۲. تعداد کاربرانی که در هر سال برنده میشوند چندان زیاد نیست و احتمالا کمتر از ۵ نفر خواهد بود. در نتیجه شاید اطلاعات چندانی رو نشه جمع آوری کرد.
۳. به غیر از زمان مصاحبه و دریافت ویزا چه اطلاعات دیگه مفیدی در مورد لاتاری میشه وارد کرد؟ اگر فقط اینهاست، میشه از همون قسمت نتایج ویزا برای وارد کردن این اطلاعات استفاده کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.