(23-05-2016, 08:26 PM)Milad8320 نوشته: سلام دوستان. پست من خیلی طولانیه. عذرخواهی میکنم اگه وقتتون رو میگیره.امید که مشکلتون تابحال حل شده باشه. ولی من یه چندتا توضیح کوچولو بدم خدمتتون. اولا نمره زبان خیلی برای دانشگاه های استرالیا مهمه و رک بگم این نمره شما کارتون رو حداقل برای گرفتن اسکولارشیپ سخت می کنه.
رشته من برقه و برای دکتری دارم برای استرالیا اقدام کنم. الحمدالله رزومه تحقیقاتیم خیلی خوبه، معدل لیسانسم 14.5، ارشدم 17.65 نمره تافلم هم کمه (79). یه ایمیل به یکی از اساتید بنام دپارتمان برق دانشگاه سیدنی دادم. بعد از یک ماه جواب داد و گفت اپلای کن من به شما اسکولارشیپ میدم. اصلا خودش گفت یکی از اسکولارشیپ های دانشگاه رو انتخاب کن و یه ریسرچ پلن بنویس و من رو برای کمک گرفتن برای پلن ارجاع داد به یه استاد دیگه و حتی گفت خیلی لازم نیست دقیق باشه ریسرچ پلنت و میتونه بعدا که اومدی اینجا حتی استادت رو هم عوض کنی!! بعدا فهمیدم که اون یه ماه دیرکرد به خاطر این بوده که داشته درباره من با یکی از reference هام مکاتبه میکرده. لازمه بگم که من سه تا reference خیلی خوب دارم که دوتای اونا خارجی هستند و یکی از اونا هم بدون اقراق جزء 5 نفر برتر دنیاست! خلاصه همه چیز داشت خوب پیش میرفت که اون استادی که قرار بود برای پلن بهم کمک کنه گفت رزومه شما به اندازه کافی قوی نیست . اصلا مگه میشه اینجوری؟ خیلی ناراحت شدم. بعدش به استاد اصلیه ایمیل دادم که من توی ریسرچ پلن خودم رو به شما ثابت میکنم. یک هفته بدون وقفه درگیر پلن بودم و بعد براش فرستادم و ازش خواستم که جواب نهایی رو به من بده درباره اپلای ولی یک ماهه که جواب نداده! این چه معنی ای میده؟ به نظرتون دیگه بیخیال اون دانشگاه بشم یا این استاده هنوز داره بررسی میکنه؟ از طرفی هم نمیخوام به استاده ایمیل بدم که چی شد بالاخره چون نمیخوام ایشون اذیت شه و بگه اقا برخلاف حرفای قبلیم رزومه شما خوب نیست یا من از خودم اختیار ندارم و ... .
بعدش به یه استاد دیگه توی دانشگاه UQ ایمیل دادم. اونم بعد از حدود 40روز جواب داد که برای اسکولارشیپ اپلای کن اگر توی اسکولارشیپ موفق شدی من خوشحال میشم supervisor شما باشم. من اپلای کردم و ریسرچ پلنی که توی فرایند اپلای آپلود کرده بودم رو براش فرستادم به صورت pdf. بعد به من ایمیل داد که فرمت وورد رو بفرست که بشه اون رو ویرایش کرد و کامنت گذاشت! این یه خورده گیچ کننده نیست؟ اول میگن اگه موفق شدی توی اسکولارشیپ بعدش یه دفعه تاحد ویرایش ریسرچ پلن جلو میرن! ممنون میشم این رو یه خوره برام باز کنید. اصلا فرایند گرفتن اسکولارشیپ توی استرالیا چجوریه؟ خلاصه منم کلی ذوق کردم و براش وورد رو فرستادم. الان حدود یک هفتس که جواب نداده. به نظرتون اینم پشیمون شده؟ لازمه بگم که من چون حدود 7تا مقاله معتبر توی یه زمینه خاص دارم (به لطف خدا) تقریبا توی این زمینه چیزی از دانشجوهای دکتری کم ندارم الحمدلله. ریسرچ پلن رو در ادامه کارای قبلیم نوشتم که این مورد در فرایند اپلای هم خواسته شده بود (اینکه آیا اسکولارشیپ رو میخوای طوری بگیری که در راستای کارای قبلیت باشه؟ اگه اره چرا تا الان ادامه ندادی و از این حرفا که من هم جواب دادم). راستی درباره نمره زبانم هم موقع اپلای خودشون پرسیدند احتیاج به دوره داری که جواب داده بودم آره.
حالا به نظرتون چی میشه؟ من الان باید چیکار کنم؟ خیلی استرس دارم. آخه من از یه دانشگاه دیگه که توی استرالیا نیست و خیلی هم رنکش خوبه نامه پذیرش دارم (فول فاند) ولی اولویتم استرالیاست. باید زودتر تکلیفم مشخص شه چون باید برم دنبال ویزا و ... برای دانشگاه پذیرفته شده از طرفی هم میترسم اگه به استاده بگم من باید زودتر تصمیم بگیرم زود بهش بر بخوره و جا بزنه.
بازم پوزش میطلبم. یک دنیا ممنون بابت وقتتون
در مورد کیس اولتون، بعد از یه مدت اصولا بهتر هم هست که یه میلی بدین یا تماس بگیرین و در مورد پیشرفت کار سوال کنید. این نشون میده که پیگیر هستین. در غیر اینصورت اون استاد فکر می کنه که چندان هم جدی نیستین.
مورد بعدی این که واقعا در استرالیا باید کمیته پذیرش تایید کنه و اعطای اسکولارشیپ ها در نود درصد مواقع ارتباطی با استاد و گرنتش نداره و دانشگاه در این مورد تصمیم می گیره و فاند هم از طرف دانشگاه (و یا IPRS) داده میشه.
در مورد کیس دوم شما، این که استاد به پروپوزال شما تمایل نشون داده و میخواد کامنت بذاره نکته مثبتی میتونه باشه. شما هم در اپلیکیشنتون اسم ایشون رو میدین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا