14-06-2016, 11:22 PM
(14-06-2016, 11:08 PM)Milados نوشته: سلام دوستان،
راستش نمی دونم این سوالم مرتبط با این صفحه است یا خیر ولی بنده اینجا می پرسم.
بالاخره پس از کلی صحبت یکی از استادها به ما فاند داد. ایشون در ایمیلش قید کرده که حتما باید به فال برسی. زمینه کاریش Machine learning and systems biology است که بی خطر می باشد.
راستش من الان هیــــــــــچ کاری نکردم. یعنی پاسپورت ندارم، I20 ندارم، وقت سفارت نگرفتم و ... هر چیز دیگه ایی که برای ویزا لازمه.
الان من موندم واقعا چیکار کنم؟؟؟ اصلا می ارزه برم دنبال کارهاش. کلی بدبختی کشیدم تا همین یه دونه رو هم جور کردیم ولی حالا اینجوری شد.
به نظر شما من چی کار کنم؟ امکانش هست که برسم به فال با تمام داستان هایی که موجوده برای ویزا و غیره !!!
راه حلی چیزی شما دارید به من بدید؟
هرکی هر چی می دونه بگه تا بالاخره به یه نتیجه ایی برسم. مرسی از لطفتون
سلام
وقتی قدم می گذارید به وادی interview برای ویزای آمریکا:
- ویزای درجا
- ریجکت درجا
- خلسه (احتمالا طولانی مدت) کلیرنس
حالات ممکنی هست که براتون اتفاق می افتن...
طبیعتا سومی به لحاظ بار روانی انتظار از دوتای اول فشار بیشتری به فرد وارد می کنه... اگر درجا ویزاگرفتید که هیچ...
ولی اگر وارد کلیرنس بشید یا ریجکت بشیذ باید به ترتیب صبرکنید یا مجددا اقذام کنید... در هر دو حالت زمان زیادی برای پروسه تون تا سپتامبر وجود نداره... ولی...این خودش قسمتی از قمار apply هست...
اینکه سرمایه گذاری کردید برای مکاتبه با اساتید تا بالاخره funded position پیدا کنید خودش قمار بوده...
و الان هم فاز بعدی اون قمار global پیش پاتون هست... خیلی سریع و موازی همه فعالیت های لازم برای مصاحبه رو شروع کنید... اگر عقب بشینید همه تلاش هاتون از دست میره.. اگر پیش برید بدون شک شانس موفقیت همچنان زنده خواهد بود... و حتی اگر هم به نتیجه نرسیدید، بعدها که به پشت سرتون نگاه می کنید حسرت کار نکرده و تلاش انجم نشده ای نیست که ازارتون بده... با اراده و توکل و تلاش همیشه میشه امیدوار بود... بدون اونها تو هر قدم از مسیری که تا همین جاش رو طی کردید، زمین گیر خواهید شد...
به قول اون جمله قصار که میگه: باید راه افتاد... رفتن هیچ ربطی به رسیدن ندارد...
براتون آرزوی موفقیت دارم