15-06-2016, 09:04 PM
(15-06-2016, 11:30 AM)Milados نوشته: به سلامتیدوست عزیز نگران نباشین تو همین پست ها دوستان دقیقا نوشتن معایت و مزایای سفارت ها رو ببینینhttp://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...A%A9%D8%A7 کیس شما برای کدوم سفارت بهتر هست ؟! من با توجه به کیسم ترکیه رو انتخاب کردم و دو ماه هم معطل شدم تا سفارت ترکیه دوشنبه اول ماه شو باز کنه اما نتونستم اونجوری وقت بگیرم پروسه واریز پول واسه ترکیه هم سخت بود چند روز طول کشید و آخر سر یه شماره دادن که به اونجا واریز کردیم واسه همین هم اصلا نمی تونستم از کشور دیگه ایی وقت بگیرم مگر اینکه دوباره هزینه میکردم ! به پیشنهاد بچه ها از add-on استفاده کردم.. و حدود 10 یا 12 روز طول کشید تا موفق شدم.. البته اگه اطلاعات الان و داشتم بلکن دو سه روزه هم وقت میگرفتم! در ضمن تا اونجایی که من اطلاع پیدا کردم کیس با کیس فرق میکنه و سیستم خاصی برای پذیرش نیست ممکنه یکی با مدارک بسیار پر و پیمون رد بشه اما یکی با مدارک ناقص قبول! من یک سال و نیم هست که این گروه ها رو میگردم البته تازه عضوشون شدم... حتما واریزی پول و انجام بدین تا بتونین زود وقت بگیرین چون وقت ها تو صدم ثانیه توسط یه زرنگتر از ما میپره
راستش من الان گیج و حیرونم. نمی دونم کدوم سفارت رو برم انتخاب کنم و برم پولش رو پرداخت کنم.
شما کجا رو انتخاب کردی؟ چقدر وقت گذاشتی برای گرفتن وقت؟
یکی از دوستام رفته ترکمنستان و سه روز ویزاشو گرفته. عجیب به من هم پیشنهاد می کنه برم اونجا.
نظر شما چیه؟ من پروندم پاک پاک. هیچ مشکلی تو کارم نیست