16-06-2016, 10:47 PM
من چند تا نکته رو بگم؛
اول اینکه Game of Thrones رو شبکه HBO پخش میکنه و بنابراین روی NetFlix نیست
اگر بخواهید GOT رو ببیند باید اشتراک HBO رو خریداری کنید.

دوم اینکه، شما برای دیدن بسیاری از این سریال ها (بخصوص اگر سریال طرفداران زیادی داشته باشه)، نیازی به دانلود ندارید، با کمی جستجو میتونید قسمت های مختلفش رو، در اینترنت پیدا کرده و stream کنید.
سوم اینکه، توصیه میشه دانلودهایی که قوانین کپی رایت رو نقض میکنه (مثل دانلود نرم افزار، فیلم و...) رو با اینترنت دانشگاه، انجام ندید (و یا به طور کلی دانلود غیر قانونی انجام ندید!) معمولا کسی نمیاد فعالیت روزانه همه کاربران اینترنت دانشگاه رو چک کنه ولی اگر به هر دلیلی، موضوعی پیش بیاد که کار به چک کردن log های کاربران برسه، خیلی جالب نخواهد بود (تجربه بد یکی از دوستان!).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.