17-06-2016, 02:10 AM
(16-06-2016, 09:39 PM)fatemehfatemeh نوشته: سلام و خسته نباشید و ممنون از اطلاعات مفیدتون.
من در سوئد زندگی میکنم و اقامت دائم دارم و برای خواهرم که ۲۲ سالش هست و دانشجوی سال آخر لیسانس دعوتنامه دادم. اما درخواست ویزای ایشون رد شده به این دلیل که سفارت سوئد دلیل کافی برای برگشت ایشون نمیبینه. اینکه ایشون جوون هست و کار نداره و از نظر مالی هم استیبل نیست. مدارک مالی که ارایه کردیم حسابه بانکی خود خواهرم بود که حدود ۲۸ میلیون پول بود تو حسابش و اینکه من و همسرم هم قرار بود همه ی خرج موندانشون در اینجا رو به عهده بگیریم.
حالا ما ۳ هفته وقت داریم که اگه میخوایم به این تصمیم شکایات کنیم. سوال من این هست که شما میدونین که چطور میشه ثابت کرد که ایشون حتمن برمیگرده؟ من از سفارت سوئد سوال کردم و گفتن که نمیشه وثیقه گذاشت یا اینکه من گارانتی بدم که خواهرم برمیگرده. آیا مثلا به نام کردنه خونه پدرم به اسمه ایشون میتونه کمک کنه ؟ یا اینکه اطلاعات حساب پدرم هم داده بشه ؟ من واقعن ذهنم به جایی نمیرسه و خیلی از کمکتون ممنون میشم.
ارادتمند
فاطمه
درود بر شما
هیچ راه تضمین شدنی نیست و سفارت بر اساس سن و سال، وضعیت شغل و درآمد و سند ملکی، متاهل یا مجرد بودن تصمیم گیری میکند.
در مورد خواهر شما از آنجایی که بسیار جوان هستند و شغل خاصی ندارند و مجرد هم هستند کاملا واضح است که ریجکت میشوند، چون سفارت ریسک برنگشتن ایشان را بسیار بالاتر میبیند تا مثلا یک فرد متاهل و شاغل 40 ساله که خانواده اش در ایران هستند و قرار است برگردد.
اگر سند ملکی به نام ایشان باشد موثر است اما به شرطی که شغل ثابت و خوبی داشته باشند. در غیر اینصورت چندان تاثیری ندارد.
متاسفانه معمولا شکایت در این موارد به نتیجه ای نمیرسد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ