17-06-2016, 01:49 PM
(17-06-2016, 12:19 PM)amco نوشته: با سلام و احترام
دوستان من مطالب رو خوندم و دو تا سوال داشتم از خدمتتون
1-بهترین راه برای ارسال پول به اروپا(رومانی) چیه برای حدودا 300 یورو؟
2-میتونم حساب از ایران جساب باز کنم که در رومانی قابل ازش استفاده کنم البته حاسب ارزی که از همین جه یورو بریزم و اونجا استفاده کنم؟
@Torkan
با تشکر فروان
درود
دوست من از ایران و با حساب بانکی فعلا امکان پذیر نیست. دوست عزیز واسه حساب خاصی میخوای بریزین یا به شخص خاصی بدین. معمولا این کار از دو طریق انجام میشه. صرافها معمولا انجام میدن ولی متاسفانه این مقدار ارزش زیادی نداره که شما 60 دلار اضافی هم بدین واسه انتقال.
راه دوم یک نفر پیدا کنین که تو خارج از کشور شما براش پول ریالی بدین ایران یا فامیلش یا به حسابش بریزین اون هم پول رو واریز کنه. در این حالت ممکنه خیلی به نفعتون باشه.
البته یه راه دیگه شرکتهای پرداخت هستن که تو فروم هست ولی اونا هم اگر قرار باشه به حساب بریزن 50 یا 60 دلار میگیرن مگر اینکه اپلیکیشن فی باشه که معمولا واسه 300 یورو حدود 20 تا 25 یورو میگیرن.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.