19-06-2016, 02:44 AM
(18-06-2016, 05:47 PM)invisible نوشته: بله دقیقا منظورم همین بود . خیلی ممنون . ولی بازهم باید ویزا گرفت در این شرایط درسته ? چون بعد از دو سه پاسپورت کانادایی نمیگیره اون فرد و فقط اقامت و کارت پی آر رو داره درست میگم ?
یک سوال دیگه من فکر میکنم امریکایی ها میدونن خیلی ها ک برای تحصیل میرن قصد موندن دارن پس چرا با این حساب به بعضی ها میدن ولی بعضی ها رو بدون دلیل موجه ریجکت میکنن ? عجیه . و در عین حال ک افراد تحصیل کرده مفید ترن از افرادی ک مهاجرت میکنن یا از طریق لاتاری یه عده رو وارد کشورشون میکنن یه عده ای ک شاید خیلی با افرادی ک اپلای میکنن برای تحصیل فرق داشته باشن ، چ از نظر سواد و تحصیلات چ از نظر زبان انگلیسی و سود استفاده ای ک به ایالات متحده میرسونن
بله، شما باز هم باید ویزا بگیرید. در واقع کاناداییها، حتی وقتی پاسپورت کانادایی دارند، اگر به قصد تحصیل یا کار بخوان وارد امریکا بشن، باز هم باید ویزا بگیرند. شهروندان کانادا تنها در صورتی که برای گردشگری و به مدت کمتر از شش ماه در امریکا بمونند، نیاز به ویزا ندارند.
من دلیل اصلی در مورد سیاستهای امریکا و این که چرا به بعضیها ویزا داده نمیشه رو نمیدونم، اما فراموش نکنید که امریکا روشهای نسبتا سادهای رو پیش پای افراد میگذاره که در صورتی که تحصیلاتشون رو به اتمام رسونده باشند یا کار تخصصی مناسب پیدا کرده باشند، بتونند در امریکا بمونند. امریکا به شدت به این جور نیروی کار نیاز داره، ولی هر کسی که پذیرش بگیره لزوما مشمول این شرایط نیست. چه بسا اگر به سادگی به هر کسی که پذیرش داشته باشه ویزا بدند، بعضی از این افراد درسشون رو ادامه ندند یا به دنبال کارهای تخصصی نروند. به هر حال، باز هم تکرار میکنم که دلایل واقعی سیاستهای امریکا در مورد صدور ویزای دانشجویی چندان روشن نیست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.