21-06-2016, 02:25 AM
(20-06-2016, 06:28 PM)زینب ۲۱ نوشته: سلام بی نهایت سپاس.
ببخشید من فوق لیسانسم و در حال حاضر خانه دار و ۱۴سال جز انجمن علمی ایران هستم و برگه از سازمان گرفتم اما فیش حقوقی خاصی ندارم و جز مخترعین کشورم و روزنامه رسمی دارم که به ما گفتند نگید که فکر کنند میخوایم بمانیم و منم ترجمه نکردم و ما برای گردشگری با همسرم اقدام ۱۰ روز کردیم .نمیدانم شغلم چی بگم و چرا اسپانیا را انتخاب کردیم و هدف از گردشگری اینجا چست؟؟؟ممنونم بی نهایت راهنمایی ام کنید
دوست عزیز
لطفا همه سوالهای خود را در یک پست بپرسید. این که یک سوال را در 3 پست بپرسید نظم تاپیک را به هم میریزد
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
در مورد سوال بالا، شما بیکار محسوب میشوید چون شغل خاصی ندارید. سابقه پژوهشی و ... خیلی مزیتی محسوب نمیشود چون شغل و سند ملکی و درآمد نقش اصلی را دارند. محقق و پژوهشگر هم بالاخره در یک سازمان یا دانشگاه کار میکند و حقوق دریافت میکند.
(20-06-2016, 06:33 PM)زینب ۲۱ نوشته: شغلم را در قسمت ۱۹ فرم چی بنویسم نه استخدام هستم نه کامل خانه دار طبق بالا توضیح دادم.بی نهایت سپاس
(20-06-2016, 06:35 PM)زینب ۲۱ نوشته: در شماره ۱۹ فرم نمیدانم شغلم را چی بنویسم که دچار سو تعبیر برای سفارت نشود نمیتوانم بنویسم محقق و پژوهشگر در غیر اینصورت طبق توضیحات بالا ممنون میشوم کمکم کنید.بی نهایت سپاس
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ