21-06-2016, 06:34 PM
(21-06-2016, 06:19 PM)مهمان نوشته: دوستان اطلاعی دارین در این مورد که اگه گرایش IT ام معماری سازمانی باشه میتونم موضوعی پیدا کنم برای اپلای دکتری؟ کسی موضوع تحقیقاتی در این مورد میشناسه؟
سوال دومم اینه که اگه نتونستم موضوع تحقیقاتی برای اپلای با این رشته پیدا کنم میتونم وارد زمینه ی دیتابیس بشم ؟ چون از معماری سازمانی اطلاعی ندارم پرسیدم. اگه کسی این رشته رو خونده یا اطلاعی داره لطفا راهنمای کنه در مورد موضوع تحقیقاتیش
سلام
- خب در مورد اینکه این شاخه از IT خیلی موضوع داغ تحقیقات نبوده نمیشه الزاما به این نتیجه رسید که چنین موضوعی ارزش کار نداره..
اساسا کمینه کردن ناسازگاری های سازمانی و misalignment ها از گذشته موضوع باز تحقیقاتی ای رو در این زمینه باز کرده که با مهندسی صنایع، دست در دست هم، در حال پیش برد اون هستند...
به علاوه در مدل های سازمانی معمولا دید modular و مجزایی بین منابع انسانی و سایر asset های سازمان هست (ولو اینکه در مدل های UML هم می بینید که برای هرکدوم explicitly نماد های مجزا تعریف شده)... یکی از آمال بزرگ مهندسی سیستم ارائه مدل هایی هست که در اونها "همه" منابع یکپارچه دیده بشن...
در کل با دید مهندسی صنایع، بسیاری از مفاهیم معماری سیستم رنگ و بوی تحلیلی بهتری پیدا می کنند...
- طبیعتا!
تحقیقات database شما رو در مرز ICT و مهندسی نرم افزار قرار خواهد داد... با دنیایی از تحقیقات به روز... مثلا cloud database ها الان توجه گروه های تحقیقاتی زیادی رو به خودشون جلب کرده ان...
براتون آرزوی موفقیت دارم