21-06-2016, 07:26 PM
(21-06-2016, 05:17 PM)hodahoda نوشته: سلام
من برای ویزای توریستی برای خودم و شوهرم از سفارت ایتالیا وقت ملاقات گرفته ام ولی متاسفانه در دو روز جدا (پشت سر هم) میخواستم بدونم این مساله در روند کار مشکلی ایجاد میکنه ؟و ما باید اعلام کنیم با هم قصد سفر داریم یا خیر؟
اگر قرار باشه ما جدا از هم وارد سفارت بشیم از مدارکی مثل سند ملک که بینمون مشترک هست ( ینی جفتمون یک سند ملک داریم)باید دو تا ترجمه از سند داشته باشیم که داخل پرونده جفتمون باشه؟
یا اینکه بهتره ما تلفنی یا حضوری سعی کنیم وقتهامون رو یکی کنیم ؟(چون من نگران اینم که شاید سفارت مشکوک به موندن ما بشه چون جدا از هم اقدام میکنیم)
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
اگر قبلا ویزای شنگن نداشته اید احتمال این که به هر دوی شما ویزا بدهند کم است چون همانطور که میتوانید در پستهای قبلی همین تاپیک بخوانید، در مورد ویزای شنگن خانوادگی بسیار سختگیری میشود. اگر میخواهید تماس بگیرید و وقت را با همدیگر مشترک کنید این موضوع بیشتر به چشم میآید و احتمال رد شدن هم بیشتر است.
نیازی ندارید اعلام کنید که هر دو نفر وقت دارید، یعنی بهتر هم هست که اشارهای نکنید.
بهتر است هر کدام یک ترجمه جداگانه داشته باشید. البته مواردی شده که مشابه شما افراد به کارمند مروبطه در سفارت گفتهاند داستان این است و نیازی به ارائه مجدد نداشتهاند ولی ریسک آن کمی بالاتر است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ