23-06-2016, 06:15 PM
نمیشه گفت پرونده حتما به مشکل میخوره. اگر عکس مشترک و سوابق وجود داشته باشه به هر حال امتحانش شاید ضرری نداشته باشه. برای ازدواج در خارج از کشور معمولا قبل از ازدواج در استانداری اون کشور یا سازمان های ذیربط دیگه اونها، می بایست به کنسولگری ایران مراجعه کنید و گواهی تجرد بگیرید (اگر شناسنامه المثنی باشه این گواهی رو فقط در ایران میشه گرفت). ولی بعد از ثبت ازدواج در سازمان های اون کشور فکر نمی کنم در شناسنامه شما هم ثبت کنند و این به خود شما بستگی داره که به کنسولگری یا ثبت احوال ایران مراجعه کنید و اون رو ثبت کنید (در مورد گواهی تجرد مطمئنم ولی در مورد ثبت در شناسنامه خیر).
اگر قبل از دو سال جدا بشین بعید می دونم فرصت کنید از طریق کار گرین کارت بگیرید. قاعدتا تا زمانی که گرین کارت قبلی معتبره شما نمیتونید برای گرین کارت کاری اقدام کنید و وقتی هم که باطل بشه بعید می دونم در اون مقطع کوتاه بشه کاری کرد. در مصاحبه فقط شما حضور دارید.
پینوشت: بقیه موارد خیلی جزیی هستند و سر فرصت باید برگردم دوباره نگاه کنم.
اگر قبل از دو سال جدا بشین بعید می دونم فرصت کنید از طریق کار گرین کارت بگیرید. قاعدتا تا زمانی که گرین کارت قبلی معتبره شما نمیتونید برای گرین کارت کاری اقدام کنید و وقتی هم که باطل بشه بعید می دونم در اون مقطع کوتاه بشه کاری کرد. در مصاحبه فقط شما حضور دارید.
پینوشت: بقیه موارد خیلی جزیی هستند و سر فرصت باید برگردم دوباره نگاه کنم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -