23-06-2016, 11:57 PM
(23-06-2016, 10:40 PM)maryam.m نوشته: سلام
دوستان لطفا تو این زمینه من رو راهنمایی کنید.
من برای 24 آگوست gre ثبت نام کردم. من آزمون تافل ندادم و قصد دارم اول آزمون gre بدم. لغات 1100 رو با مثال های کتابش از طریق سایتmemrise یاد گرفتم. و هیچ لغات دیگری هنوز نخوندم و کتاب تستی نزدم. کوانت و رایتینگ هم هنوز کار نکردم. راستش مطالب دوستان رو که برای مشورت اینجا نوشته بودند،نگاهی انداختم، یک مقدار نگران شدم با این منابع متفاوت و زیاد، آیا من می رسم تا اون تاریخ خودم رو آماده کنم یا نه؟
به نظر شما تاریخ رو عوض کنم و یک 10 روزی عقب تر بندازم؟ به نظر شما این ده روز تاثیر دارد در نتیجه بهتر؟ بیشتر از 10 روز نمی تونم عقبتر بندازم چون باید خودم رو برای تافل آماده کنم.
به نظر شما با توجه به شرایط من چه منایعی رو اول شروع کنم به خواندن؟
سطح زبانم هم متوسطه
باتشکر
سلام، نگران نباشید هرچند بهتر بود ابتدا برای تافل آماده می شدید و بعد برای GRE. اینکه لغات رو حفظ هستید خیلی خوبه و همین زمان برای آمادگی خوب برای بخش کوانت کافیه. اگر بخواهید برای بخش وربال بیشتر آماده شید ده روز فرصت بیشتر هیچ معجزه ای نمی کنه و تاثیر نداره. پس تاریخ رو تغییر ندید برای ده روز. از همین الان شروع کنید به مطالعه و آشنایی با سوالات GRE و تست بزنید با زمان بندی. خود کتاب Official guide to the GRE کتاب خیلی خوبی برای شروع هست. حتما مطالعه اش کنید. در ادامه هم می تونید برای سوالات مگوش برنامه ریزی کنید و اگر فرصت داشتید برای سایر منابع.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.