24-06-2016, 11:13 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2016, 11:15 AM توسط mechanical-eng.)
با سلام و احترام
ممنون میشم نظرتون رو درباره رزومه من برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای آلمان برای مقطع Phd بگید:
کارشناسی: مهندسی مکانیک (گرایش حرارت و سیالات)؛ دانشگاه بوعلی سینا؛ معدل 15/60 نفرسوم بین همورودی ها
کارشناسی ارشد: مهندسی مکانیک (گرایش تبدیل انرژی)؛ دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی؛ معدل 17/62 نفرسوم بین همورودی ها
تافل: 89/120
مقالات ژورنالی: 2 مقاله ISI چاپ شده، 1 مقاله ISI و 2 مقاله ISC پذیرفته شده
مقالات کنفرانسی: 2 کنفرانس بین المللی و 6 کنفرانس داخلی (البته همگی به زبان فارسی هستند)
دو عدد توصیه نامه نسبتاً عالی از اساتید راهنمای دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
زمینه تحقیقاتی: انرژی و انتقال حرارت
ممنون میشم اگه لطف کنید بفرمایید که کلا رزومه من رو برای آلمان چطور ارزیابی میکنید و توی چه دانشگاههایی شانس بیشتری برای پذیرش دارم؟!
ممنون و سپاسگزارم
ممنون میشم نظرتون رو درباره رزومه من برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای آلمان برای مقطع Phd بگید:
کارشناسی: مهندسی مکانیک (گرایش حرارت و سیالات)؛ دانشگاه بوعلی سینا؛ معدل 15/60 نفرسوم بین همورودی ها
کارشناسی ارشد: مهندسی مکانیک (گرایش تبدیل انرژی)؛ دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی؛ معدل 17/62 نفرسوم بین همورودی ها
تافل: 89/120
مقالات ژورنالی: 2 مقاله ISI چاپ شده، 1 مقاله ISI و 2 مقاله ISC پذیرفته شده
مقالات کنفرانسی: 2 کنفرانس بین المللی و 6 کنفرانس داخلی (البته همگی به زبان فارسی هستند)
دو عدد توصیه نامه نسبتاً عالی از اساتید راهنمای دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
زمینه تحقیقاتی: انرژی و انتقال حرارت
ممنون میشم اگه لطف کنید بفرمایید که کلا رزومه من رو برای آلمان چطور ارزیابی میکنید و توی چه دانشگاههایی شانس بیشتری برای پذیرش دارم؟!
ممنون و سپاسگزارم
NO PAIN NO GAIN