26-06-2016, 05:07 AM
(23-06-2016, 10:38 AM)Reckless نوشته: با درود به همه و پوزش از اینکه تاپیک رو بالا میارمبا سلام .
بنده فعلا در آستانه ی کنکور تجربی هستم و برای انتخاب رشته ی آینده ام چند سوال داشتم
1-به نظر شما مابین رشته های مدیریت , اقتصاد , حسابداری (که به هر سه ی این موارد علاقه دارم) با توجه به 1-ادامه ی تحصیل, فاند گرفتن و اپلای شدن و 2-کار و سطح درامد و پیدا کردن کار کدوم یک اوضاع بهتری دارند؟
2-آیا پیشنهاد می کنید در ایران در یکی از این سه رشته تا لیسانس و بالاتر تحصیل کنم و بعد اقدام به گرفتن CFA در ایران کنم و آیا این مسئله شانس بیشتری برای پیدا کردن کار در خارج رو فراهم می کنه و یا نه و چه موارد پیش نیازی برای کار و زندگی هست؟
3-در مدتی که در ایران تحصیل می کنم کدوم یک برای این سه رشته مهمتره سابقه ی کار یا فعالیت درسی و تعداد مقاله و... و تمرکز روی کدوم باشه بهتره؟ هم از جهت کار و هم از جهت ادامه تحصیل برای ارشد
4-دانشگاه دولتی چه قدر تاثیر داره ,مثلا خوندن لیسانس اقتصاد یا حسابداری در دانشگاه اصفهان
5-نظرتون در رابطه با خوندن اقتصاد یا حسابداری در ایران و تلاش برای قبول شدن در مدیریت شریف و بعد اقدام به کار در خارج چیه؟
6- از الان به جز زبان چه چیزهای دیگه ای موردنیاز هست روش سرمایه گذاری کنم؟
با تشکر
دوست عزیز قبل از ورود به این رشته ها و مجموعه علوم اقتصادی باید این حقیقت رو بیان کنم که اپلای , پذیرش و بورس گرفتن در این رشته ها به مراتب خیلی دشوارتر از رشته های فنی و دیگر است . اگر هدف شما ایران هست که وضع بازار کار تمامی رشته ها به جز پزشکی خرابه . حالا باز علوم اقتصادی و مدیریت اینا بهتره .
و اما برای اپلای مونده به تلاش شما در اینده .
این که کدوم رشته رو انتخاب کنین نمیتونیم کمکت کنیم . بسته به علاقه شما داره .
و نمیتونم بگم اینا رو انجام بدین حتما پذیرش میگیرین , فقط میگیم شانس پذیرش دارین یا نه .
شما اگر مایلین در این رشته ها ادامه بذین . بدونین نام دانشگاه تاثیر دارع . قبل از ان معدل شما خیلی مهمه .
کارای پژوهشی خوب تاثیر داره . بیس ریاضی داشته باشین خیلی خوبه .
باید نمره خوبی در جی مت یا جی ار داشته باشین .
نمره زیان بالایی نسبت به مهندسی داشته باشین .و همینطور صبر ایوب داشته باشین .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana