29-06-2016, 10:19 AM
(27-06-2016, 10:20 AM)afo نوشته: سلام همسر من به خاطرسربازی که حدود ۳۰ سال قبل رفته کلیرنس خورده وتقریبا از زمان مصا حبه یک ونیم ماه گذشته چطور میتونم از روند پرونده مطلع شوم خودم باید تا مهر ماه به امریکا برم .خیلی نگرانم که به موقع بتونیم با هم بریم .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
متاسفانه در این وضعیت راه خاصی برای اطلاع از روند پرونده وجود نداره و تنها باید منتظر باشید تا نتیجه کلیرنس اعلام بشه. یک ماه و نیم به هیچ وجه زمان زیادی برای کلیرنس نیست و در خیلی از مواقع کلیرنس بیشتر از این زمان طول میکشه. هنوز نزدیک به سه ماه تا مهر ماه باقیه و احتمال این که کلیرنس ایشون قبل از مهرماه برسه اصلا کم نیست. امیدوارم که بتونید به موقع برسید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.