(29-06-2016, 11:52 PM)Matinking نوشته: سلام
مقالات review معمولا در هر زمینه ای توسط اساتید به نام اون زمینه (با معمولا چند دهه تجربه و حضور در متن تحقیقات به روز)، اون هم به دعوت editor-in-chief ژورنال یا chairman کنفرانس نوشته میشن...
اگر قرار نیست با استادی در قواره هایی که عرض کردم کار کنید، توصیه می کنم علی الحساب حول و حوش این نوع مقالات کار نکنید (چون بعید هست اون رو در جای معتبری ازتون بپذیرند)...
براتون آرزوی موفقیت دارم
کاملا فرمایش Matin عزیز رو تایید میکنم.
یک تصور که معمولا بین دانشجویان در مورد مقالات ریویویی وجود داره (و برای من هم در ابتدای کار وجود داشت) این هست که چون در این نوع مقالات کار آزمایشگاهی و original صورت نمیگیره، پس نوشتن این نوع مقالات هم زحمت زیادی نخواهد داشت و صرفا با یک جمع آوری و دسته بندی یافته های حاصل از مقالات موجود در یک زمینه میشه یک ریویو نوشت. در صورتی که این تصور کاملا اشتباه هست و نوشتن این نوع مقالات، اگر قرار هست که در جای معتبر چاپ بشه (حتی با ایمپکتی به اندازه 2) نیازمند اشراف، تخصص و تجربه چندین ساله در اون زمینه هست. به علاوه اینکه خیلی از ژورنال ها تنها با دعوت این نوع مقاله ها رو قبول میکنند و اگر بدون دعوت مقاله ریویو سابمیت کنید بلافاصله و بدون داوری ریجکت میشه.
That being said,
این نکته هم قابل ذکر هست که بعضی از دانشجویان ارشد هم هستند که با یک سال کار بر روی تز خودشون به تبحر و تسلط خوبی در زمینه خودشون میرسند و با خوندن مقاله های مختلف دیتاهای زیاد و به روزی رو جمع آوری میکنند. پیشنهاد میشه این دسته از دانشجوها ایمپکت های پایین تر رو انتخاب کنند و یا اینکه مقاله رو به ژورنال های open access یا علمی پژوهشی بین المللی بفرستند تا احتمال پذیرفته شدن رو بالاتر ببرند.
مثلا این ژورنال معتبر در elsevier به صورت open access هست که هزینه ای هم نداره، و در همه زمینه های مهندسی، مثلا برق عمران شیمی کامپیوتر مقاله می پذیره:
Alexandria Engineering Journal
این ژورنال هم علمی پژوهشی بین المللی هست در همه زمینه های مهندسی (سردبیرش ایرانی هست):
International Journal of Engineering (IJE)
آرزوی موفقیت برای همه
@selma
When life gives you lemons, make lemonade